Friday, July 24, 2009

Out of Office notice....

Hi korang...

Lama tak borak2 kan...

Sibuk lah...

Bulan July nie sibuk berjalan..

Tiap2 minggu masok opis pun tak cukup 5 hari..

Baik hal peribadi mahupun urusan rasmi

yer Munie, kitaorg bizi g Sabak Bernam..:D


"edisi promo handbag"

Kdg2 ader gak jenjalan suka2...

Tapi tak lah nyempat nak hapdet blog...

Hehehe..

Jgn ditanya kenapa...

Kalo ader sempat pun hapdet pat FB (Facebook)..

Hapdet situ buh gmbr jerk...

hehehehe...


So minggu depan...

Saya nak gi Kelantan a few days...

Urusan rasmi...

Cheewahhh..

Kalo tak rasmi ialah membeli belah kiriman mak di kampung tu lah...

hahahhaa....

Pastu balik Muar (berangan nak naik bas)...

Oooo tu leh jadik pengalaman hidup...

Dah berapa tahun dah tak naik bas balik Muar...

Lepas tu plan ader masa nak g Kulai (jadik ker Mak?)


Ader yg mak baca tersedak nie kang...

Tengoklah cenggana nanti....



Till next time...

Ada masa kita sambung2 citer yerk..

Kang kalo citer bende2 dah basi kang, korang baca ker?..

Skang pun tak ramai dah bukak blog...

Yerlah tak hapdet lah katakan...

Hahahaha....

P/S I LUV U : mesti ramai kan nak tau gmbr kat mana tu...naper lah plak tak blog kan...nnt ader masa kita blog k...gmbr byk sgt...gmbr perasan syok sendiri...ngeh ngeh ngeh...

Pesanan penaja : tudung itu ditaja oleh www.mytierack.blogspot.com .... :D







2 comments:

lily lotus said...

amboi2..fotogeniknya pic

Mrs Taj said...

aik, mcm kenal je tudung itu...u curik i punya ya? hahahahaha

nuffnang

stat

blogpatrol