Wednesday, October 1, 2008

Iftar at...

Beria giler muka tgk bil nie...padahal dah tau harga dr awal lagikk...

Nie beria tgk kek dkt dpn tu mcm best giler babeng jerk kann....


Nie muka kenyang lepas mkn..korang tau ker dkt mana???...

Nie muka gembira mkn bersama di tmpt itu...tau dah mana???.

Ni pun muka adik bersama kakak iparnyer...muka kenyang di tmpt ITU lerrr....tau dah??


Sang suami yg baru baik demam...nmpk tu semangat dier mkn pakai tgn tu...

Kami bertiga mmg suka bergambar hr tu....dah tau dah mana??

Takkan tak leh teka lagi kot kitaorg gi mana nie kengkawan......

Mehlah aku berceriter...nie sambil mkn ditemani oleh aircond yg bapak hazab kuat dkt blkg tuu...nampak??..

Kami bersama2 berbuka pose di tempat ini..Izzi...

Oooo...kitaorg pegi yg dkt Bukit Bintang punya..bukan yg dkt Damansara Uptown tu tau...


Nie aiskrim nie menarik tak???...


Buah-buahan nie pemanis mulut sambil kek coklat yg sedap tuuu...

aku mkn nie....seriyes, pari masak asam pedas dier powerrr sehhh...sedappp...

Tgk tu muka aju sewonok mkn sampai pakai tgn...


elly sambil nganga mulut mcm nak mkn semua di depan mata.....

tu tgk aju mkn nasik dgn sotong petai pakai tgn jer dahhh...nikmat dier kater...

Haaaa betull...Beng sorang jerk sebab Wan ader mkn2 dgn geng2 dier dkt kedai depan tu..tu pasal tiba2 pun kitaorg gi IZZI nie...

All da food at our table...

nie specialties dkt sini..pizza..ok i likee..but beng kata so so jerk...hehehe..


aku suka kek nieeeeee...nyum nyum...lilred@farihah wat satu cenggini bley??...

tp nie lah paling terbaeikkkkk...giler sedap...sampai menjadi rebutan...

sambil korang tgk Beng kaco2 spagetti seafood dier yg sedap tu...cer tgk elly duk mkn kek tu...sebenarnyer aku dgn elly berebut mkn kek tu...

Ini adalah last berbuka di luar bersama rakan2 ku ini...lepas tu aku dah sibuk dgn private function aku dgn org lainn...kebetulan sebab Wan ader function dkt area BB nie, terus melepak sekali dgn Aju n Elly....kalo idak, tak merasa aku nak g Izzi nie....lepas mkn kitaorg gi wat potraiture dgn sorang photog...cer teka...hehehe...

6 comments:

Diana-k said...

uilk akak!!!
sodappp eeeee dessert2 dier sumerrrrr!!!
kak farah(lilred) buat camtuh gak aa..hihihihkss

oRanGeLiLY said...

seb bek da tak poso

* ayu * said...

izzi mmg makanan dia sedap sedap...


huhuhuhu...

aainachentak said...

nampak sedapnyer smua makanan2 tu!
mujur da raya..
kalau puasa lg mesti kempunan.

*hee maaf menabrak ke mari.
aku miang melihat blog org laen* :)

Nad Eusoff said...

sis ni kan...
ske sgt letak gambo penaik napsu nie..
geram tol tgk makanans tuh...
hikhik..

sodap jo nampak..
eden tolan sumo kang..
hiks..
pasni kumpulkan entry pasal mam and publish ur personal majalah saji sis!
hahah

guro2

Lina said...

bestnyer ayu... tak dpt tahan dgn dessertnye fuhhh terangkat....

nuffnang

stat

blogpatrol