Wednesday, April 29, 2009

MY BESDAY WISH LIST

Hahahhaa...aku tau korang nak ckp aper....hapdet dah lah lombab...kemain jarang dah...sampai ader yg komplen...takmo dah bukak blog aku...huwaaaaaaa...sodeyhh aku...

Ok ok...aku ader lah buat wishlist dkt FB...pastu teringin nak share dkt sini...since tak semua org jumpa aku dtk FB kan...hahahhaa

Anyway, besday aku minggu depan tau...on 6th May...umur nak tanya ker?...tanya belakang2 lah...malu saya...ker korang nak teka umur aku berapa...hehehehe..sila teka yerkkk...:)...

MY WISH LIST



Kapkek

tak kesah lah kalo tak dpt satu set ker aper....

dpt satu yg dr Wondermilk tu pun jadik lah yerkk....

Farihah@Lilred janji nak bg bulan 7...kan kan kan....

Abes tu minggu dpn nie saper nak bg??..:)


2.

Surprise Party

hahahaha..dah tua2 nie kan..ader hati gak wey nak surprise cenggitu...

bley ker?...hahahaha....

takyah reramai...

cukuplah bersama dgn mereka2 yg senang dgn saya...

cheeewahhhh...

kemainnnn...


3.


Dine @ Chili's

yer yer...tanpa sy sedar...

dah setahun wey sy tak gi chili's

hahahha...

dulu2 kan, tiap2 bulan ker selang 2/3 bulan gi situ dgn bebudak nie..

skang nie bley kira pakai jari...

last sy pegi rasanya tahun lepas, masa celebrate my besday together with Wan+Beng nyer anniversary.....

masa tu with my family semua adek beradek ader...

ooo takmo citer detail... sensitip...

yg pasti wan belanjer...

tahun nie wan nak belanjer lg ker??...

hahahaha...

akim lah plakkkk..:P


3.

White Gold Jewellery


ada yg tercekik tu kang tgk gmbr atas nie...

aku tak mintak chenchen lagi weyyyyy...

kang incik panda kang dier amokk kanggg...

hahahhaa...

tp kalo mak nak belikan utk anaknya pun bley jugakkk...

hahahha....

saya sebenarnyer mau kan....




chain


haaaaa chain yg simple cenggini...

kalo siap dgn earing lg best...

hahahaha...

nie utk org itu carik lah kan...

murah2 sudah...

takder white gold, platinum pun i tak kesah...

hahahhaa.....

kalo tak pun....


charm bracellet

saya pun dah lama nak bende nie....

kalo tak pun


bangle cenggini ker kan...

sy sgt suka accessory (farihah eja kan)

4.



Handbag


ini saya waris dr perangai mak saya...

yer mak sila ngaku...

my mom got a lotttttt of handbag...

keje dier chegu...

tukar hbag n kasut tu feveret dier...

so terjebak lah kepada saya...

i bought shoes every month ok!!...

hahahha..

tp hbag sy jarang beli....

dah lama tak beli...

nak org bg hadiah...

sy nak pattern mcm atas tu...

sebab takder pattern mcm tu seumur hidup sy...

cheeewahh..

dlm gmbr atas tu PRADA... ader ker org nak bg?

ngeh ngeh ngeh...

makcik2 aku yg baca blog nie kan...

bglah yerk hadiah hbag....

kita kan suka tukar2 handbag...

hahhahaha....


kalo tak pun kan...

ena nak nie



CLUTCH

aku rasa aku takder clutch...

tp kalo ko tanya elly dier sure nak pelangkung aku...

hahaha...

sebenarnyer tgh carik kaler putih or cream cenggini


leh bwk gi dinner...

cantek tak?....

tak pun kan..

nak kaler nie...

hitam can go with any color of cloths kan...

so, ader saper2 nak sponsor kah??



THE LIST TO BE UPDATE TIME TO TIME



hahahhahaa....meroyan lah saper yg baca tu....sajer jer suka2...bukan sebab sy demand....sy hanya nak membantu org2 yg tanya sy nak hadiah aper....dr kata nak bg usb hub ker aper ker kan...hahahhaa...sy nak demand atas2 tu....

p/S I Luv U : doakan my tenet ok k.... i really want to update more....

till next time...daaaaa














































15 comments:

Nurul said...

yeeeeeeeeee
berapa kotak ko nak?????
hand made ok!
tak sedap nasib...
hehehe

wahhhh tetibe kan...
rasakan....
nak baking lah...
hahahhaha tunggu farihah...
tunggu habis paper...
hik hik

aku tang white gold... terus bersinar2 mathe aku
waaaaaaaaahhhhhhh sukeeeeeeeeeeee
besaaaaaaaaarrr sket diamond tuh lg aku suke... hahha

eh eh... go la take the parcel from incik kaseh.....go faster take la.... **wink**wink**

unknown[panda] said...

wah..mcm2 nk..nk kne letak atas dulang ker...:P or uptown pnye jer...;)
dan dan nk dekat besday...hapdet blog...

vagg. said...

6may - sama ngan arwah mak aku nyer birthday. :)
jgn lupak yak.. aku 3 hari lagi tua dr ko wakakaka

momguess said...

hohoh
makngaiiii
byk nyerr wish ko dik
japsss aku mikir
yg maner aku nk bagi
aku bagi balut adiah jer lah
boleh???

Mrs Taj said...

abang pandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tlg tunaikan impian bini mu ini......huhuuu tetiba pggl abang...

bnyk nya wish list...hurmmmm...

tp me nk wish dulu la..tkt nnt tak sompet!!

Happy Birthday sis..semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezki selalu and yg penting semoga business semakin maju!! hihii

Diana-k said...

thong la senza eh color kuning..
wakakakakaka

special dari yan...

muahahahahahaa

ayusolo said...

nurul@lilred@farihah :

aku nak berkotak2 kakpek...makan sampe muntah...nnt baking dr sana post ke sini..pastu white gold tu kan, leh tak ko tolong sound dkt mamat yg komen lepas ko tu...hahahaha....

p/s : dah amik parcelllll...sukerrrrr...early besday present...nk pakai next month...:)

ayusolo said...

incik panda : eh eh...nak tlg bubuh atas dulang ker?...takperlah...dlm box jer dulu... i sajer jer hapdet blog nie...kang jadik arwah plak kang...:P

vagg : kakak vagg yg garang...yg tua 3 hari jerk...hehehe...aku tetappp maintain muda...thn kita berbeza kannnn kann kann...hahaha...


momguess : balut hadiah tu kalo emas sy terima kak...hehehe...

mrs taj : ko suh lah si panda tu belikan salah satu di atas tu yerkkk...mekasih yerk wish siap2....:)

diana-l : kaler kuning tak menawan dikkk...bg akak kaler merah mak ngah...bley?...hehehhe...

adenium said...

beb.... tang word nih yang aku tak tahan "THE LIST TO BE UPDATE TIME TO TIME" ... emm aku aksik apa yang nak update nanti jer lah..hehhe

Eliya Hazreeq said...

cess xbley blah ok wish list..

last ko g chilis reramai last yr bln 8 k..klau la komen box ni bley attach gmbr aku attach taaaaaaaauu..

xpe nnt celebrate besday sesame k..
best tu mkn chilis reramai ehehehe

atty's said...

wah byk nya wish list..
selang sehari je besday kita..

anyway..kty nak ucapkan selamat hari jadi tuk ayu..on 6th may..
semoga pjg umor murah rejeki selalu amin..

lily lotus said...

wah...dahsyat u! hehe...anyway add akak dlm FB ekk...miss_liely@yahoo.com

Lina said...

wahhh telan air liur tgk wish list tu terutama yg last2 tu heheh...

apa2 pun kak lina nak ucapkan selamat hari ulang tahun pd 6 mei nanti

semoga segala impian akan menjadi kenyataan

kuizikel said...

happy bday kpd ex-dormmateku yang :

1. bersin comel dari sejak zmn skolah lagi
2. bergaya ala2 wanita anggun bila dah dewasa
3. sudah tua... hihihi (saje bagi panas)

smoga wishlist tu ada yg respon.. klu tade, ko cilok je salah 1 lense dr dry box yg ada..heheheheheh (erk)

Queen of Red said...

engko ni
buat wishlist bday ke

buat list hantaran?

nuffnang

stat

blogpatrol