Wednesday, May 13, 2009

besday nite

Yerlah weyyy...aku tau semua citer dah basi...hehehe..suka lah kannn...naseb belum cukup 40 hari lagik...kalo tak Incik Panda nak wat kenduri arwah blog...dier nak baca doa selamat....mcm siotttttt...mcmlah blog dier selalu hapdet kannn...eh Incik Panda ader blog ker???...Tetttttttt!!!!!!


Well, beberapa hari b4 my besday Incik Panda IM me tanya nak celebrate ker tak...nak g mana bagai (wey besday aku tau tp dier suh aku plan...:P)...dier kata dier takder pengalaman n tak tau semua nie....hehehhee...naseblah dapat GF mcm aku yg tak cerewet nie (xfussy kan kan kan u...)...so me berpk lah seharian...dier ajak mlm nie, esok mlm terus pegi....habes sana sini ku tanya...sebab nak carik yg ringkas n cepat since he sooo bizi with a lot of things (until now, so me terikut dier nyer bizi lah...)....semua kene ringkas n timing...lg lah poning akak nie....

so biler dier sampe lepas isyak tu dier tanya me...me mcm ala2 tak sure lah...2 b true, sejak tinggal area Seri Kembangan nie, terasa lah xbyk tempat mkn happening...sooo boring weyyy...baik aku dok shah alam...:).....rupanya2 kitaorg berpikiran yg sama n nak pegi tmpt yg sama...(ker Incik Panda temberang n berlakon?...)....



Masa nie kan muka tgh sgt lapar tak hengattttt...dah nak dkt kul 10 dah masa tu kot....:P



ooooo...kami amik flight terbang ker kedai atas nie...hehehe....
haaaa...tu bukti g mkn berdua tau...mana bley amik flight sorang2...mak tak bg....:P

kalo ader air nie dlm menu, sure akan ku amik...cuba teka air aper tu??...:P

yeay yeay...food dah sampe..senyum dulu sebelum mkn...

haaaa...mkn mkn....itu jer ker yg kitaorg mkn?...share 2 org plak tu...ishhhhh....

nmpk tak ader pizza tu...syedappppp....

pizza dier kan ader cili api...hehehe...




so aktiviti mkn bermula dgn rakus dan habes dlm sekelip mata....




muka budak dah kenyanggggg....ada balance tu kene tapau...hehehe...byk gak balance..sebab memasing konon on diet...ooo incik panda ku tgh diet..mkn sikit jerkk...



Anyway, thanks pada semua yg wish 4 my besday hari tu...last week kan...tua sudah kannn...ehhehe...tp kalo aku bgtau umur sebenar sure korang xpercaya...seriyesly...so baik takyah tanya kan...hehehe....


P/S : semua sibuk nak tanya hadiah aper aku dpt kan....hehehe...nnt lah gwe post..ngeh ngeh ngeh...

4 comments:

Me, Mrs Taj said...

buleh pun hapdet...baru hilang sawang mawang ni!

vagg. said...

mesti ko dapat adiah yang bernama BIRTHDAY GIFT kan
wakakakakakakaka

*ayu* said...

c u tonight!

lil^RED799 said...

haaaaaaaaaaaaaaaa amacam???
sedap ke pija cili api tuh?
tetibe tgk gamba ko... teringin plak..
hehehheheh

nuffnang

stat

blogpatrol