Thursday, May 21, 2009

a question to answer.......


why a men n a women cannot be BFF (best friend forever)??

saya sungguh tidak pahammm.....

y do u ignore me since i've told u that i got sumone......

huhuhuhu.....



10 comments:

kuizikel said...

biasalah, klu venus dan mars ni.. there must be at least some tiny feeling... walau sekecil kuman.. klu BFF hanya sesuai untuk husband n wife. @ dia hanya merajuk sebab baru skrg ko bgtau walhal dia pernah dengar dari mulut orang lain, so how come you can be BFF...

wah pendapat aku ni dah macam dalam kolum suratkabo jek..hoho

Mrs Taj said...

jwpannya segan & taknk dikongsi..huhuh

Eliya Hazreeq said...

mcm ku tau je sape muahahaha =P

Munirah Abd said...

ini mungkin kerana beliau tidak boleh menerima hakikat bahawa BFF dia kini sudah di miliki..
sudah tidak boleh berhuha berjimba seperti dahulu..sudah ada jurang besar bagi beliau agaknya...

Liza said...

perhaps dia takut kehilangan bff nyer, give it sometime and Insyallah things will work out

unknown[panda] said...

ermm...

ak_0143 said...

mmg tak boleh!
penah try byk kali, tapi mmg tak bleh!
so, just move on...

adenium said...

bleh la ko....tapi kalau dah dia ada hati kat ko... memang lah tk leh... hah kalu ko baa entri aku pasal 'my big bro' tuh... hah BFF lah tuh..hehehehe

Diana-k said...

huuuuuuuu becoz he got feeling for u...

larrikkk..

ekkeekkke

*ayu* said...

hemmm...

nak setuju dengan yan.
nuff said.

:P

nuffnang

stat

blogpatrol