Wednesday, January 6, 2010

Makluman Cuti Rehat..

Title mcm aper kan. I just sent email to office. FYI, start hari nie saya bercuti sehingga next Monday. Selasa depan baru masok opis yer kengkawan. Hehehehe.. Jangan jeles. Adakah lagi jeles bila saya bagitau yang saya nak bercuti untuk sopping?. Hehehe. Nnt blk baru saya citer yerk. Next Monday tu plak cuti nak "masok sekolah".. ;) ... Shah Alam, here I come...

Kenapa lmbt sgt hapdet blog?... Saya sgt lah bizi. Dah nama pekerjaan kengkonon kira duit kan. Walaupun hanya lah menjaga accounting from the system side of view, I was bizi with Year End Closing Account & New Year Opening Account.. Lagilah nak cuti, kene siapkan kerja2 penting tu dulu. So, itu pasal lah muka nie dah sembab2, badan dah lesu nak demam, tp kerana berjalan n cuti, ku gagahkan juga. Nnt next post saya nak citer sikit lah pasal stress kerja nie.

Ok, really have to go. Ada beberapa jam yg kritikal untuk buat semua bende. Ini pun curik2 online daripada umah Wan sebelum take off to other places. till next time bebeyh.. doakan saya selamat pergi n pulang..

Daaaaaaaa.....


4 comments:

Me, Mrs Taj said...

happy shopping!!!

lily lotus said...

jangan lupa rest kay

Naz said...

have fun babeh!!

Liza said...

have a good break sis!

nuffnang

stat

blogpatrol