Sunday, June 29, 2008

Syara Nur Adriana

That's new baby girl name, daughter of Nora and Sam....

Masa dier bersalin hr tu, on the day aku dah gi melawat bersama kengkawan yg lain...but we did not brought any present...this time around kitaorg pegi melawat bwk hadiah...hehehe...break record tau Ra, kitaorg bg 2 hadiah....

Credit to Elly & Hubby nyer coz sanggup pegi naik Sogo dgn baju melayu bagai n heret hadiah pegi parking besar gabak tu...bukan senang org nak berkorban...hehehe...actually me n Elly dah survey2 hadiah masa gi shopping kain baju hr tu...but yet since we park really2 far(sakit kaki bjln)...tak kosee lah kan nak heret gabak2 tu kan...furthermore kekonon nak carik tmpt lain...

So, this is our new photo together...bukan senang nak kumpul semua org nie...tu pun tak complete kan..

Anyah@Ieja with Iman, Ayien, Not, Beng, Nora and Adriana, Elly, Me & Rose

Masa tu dah nak balik dah..masing2 ader hal tu pasal tak dpt dtg akikah mlm...lepas majlis nie aku rushing with Beng utk satu majlis n then mlm kitaorg kuar blk midnite dgn Elly n Aju plus my bro...gambar semua pada Elly...entah biler ntah dier nak bagik..yang pasti kitaorg tutup kedai mlm tu...aku rasa bdk2 ANW tu macam nak maki jerk kitaorg takmo blk sampe kul 2...yang pasti mlm tu jugak byk roadblock n ader peristiwa di sebaliknya.....hahahha...saper nak citer tu??....

2 comments:

eliya'tale said...

baik punya perli nmpk..xpe mlm ni aku kuatkn semangat menulis sambil tgk bola huhuhu..akan ku crite kn ape tjadi blk mmlm buta after kitorg tutup a&w tu ekekek

ayusolo said...

wey beb...ko tetap lupa nak post blog kisah mlm itu...ko nak aku blogkan jugak ker??...hahaha...

nuffnang

stat

blogpatrol