Saturday, December 13, 2008

me n elly.........


me n elly on her big day 10.05.2008

Nie gmbr masa elle kawen...cantekk kann..(aku tiba2 teringat, ko dah amik blum dress putih nie dr dobi)....alaaa elle tu nmpk jerk tinggi giler sebab kasut dier lebey tinggi dr aku (tp mmg pun dier tinggi dr aku..:P)...aku ingat lg time wedding dier aku amik cuti 3 ari...hahaha...mentang2 gomen cuti byk kan...berkg tak tido dkt kg pengantin with bebudak yg lain (where r u shazz)mlm b4 dier sanding...n mcm2 lah kan..yg pasti aku admit lah elly dkt sini..yerk time elly kawen aku nanges...masa nikah nanges light2 jerk (even udey CS dpt captured time nanges tu..n ko fwd dkt aku gmbr tu)....aku rasa masa aku hantar ko dkt umah ko masa ko pakai dress tu aku nanges beria sikit...masa tu ko ingat lagi tak elly aper aku ckp dkt ko...:)....

me n elly nonton Madagascar on 4.11.2008

Haaa...masa nie byk hikayat nk g tgk muvi dgn bebudak geng bas merah..nnt aku hapdet dgn gambar2 aku citer..tp aku tau memula ko mcm berat nk teman dgn alasan takder baju merah...chetttt...tu ader jerk tu...hehehe....n dgn alasan lain ko kata ko dah berisilah, dah gemuk lah, baju merah tak muat..takper pasnie kita g shopping beli byk baju baru yerk beb...;)...


me n elly @ wed dewi on 22.11.2008

haaa..nie latest gmbr me n elly...since farihah@lilred pun lama tak tgk kitaorg n windu...(bukak her blog on this post http://ummar-aisy.blogspot.com/2008/12/super-excited.html .... nnt aku hapdet gaklah gambor2 gi wed dewi nie beb..n our mini project after that wed..hehehe...aku sukerrrrrr...hahahaha...tp after that, aku mmg tak jumpa ko kan...windu gaklah sebab kita sesame bz aku rasa...:)......anyway, kita selalu ader baju sama kan elly...so, biler nak gi mengadap gulatis@jakel beli kain baru beb??.....hehehe...ader yg mkn hati nie kang....tailor pun ngamok kang..hahaha....

Sebenarnyer dr hr tu nak post gmbr2 nie...tak sempat2 jerk..dh ckp Elly dah nak bubuh gmbr2 nie utk motivate dier on something..hahahaha..betul kan lilred@Farihah....tp skang nie aku rasa takyah lah beb...u look stunning n gud anyhow...even ko selalu ckp aku kurus kering...ader org ckp mcm org Somalia (eh mana der kan kan kan)....si lilred@Farihah kata mcm org Sudan....hahaha...mana der weyy..aku rasa aku dah gumuks nie...nak stat diet mcm lilred@farihah...mkn fruits n yoghurt only...hahahha..baekkk aku lariii...pompuan UK tu kejar aku kang.....:P

P/S I Luv U : this post to show that i'm really HAPPY with everything...mood tgh baek nie..hapdet blog lah kan...:)...pastu watlah review sikit2...

6 comments:

lil^RED799 said...

mana ade aku diet lah weyhh!!!!!
bongooooookkkkkkkkkkk!!!!!
aku happy jugeeeeeeeeee!!!
yayyyy!!!!

Nad Eusoff said...

motif baju same ye kak..lawa baju tuh( time wed dewi tuh)

*ayu* said...

sume org happy..
aku nak layan happy gak lah!
:)

lily lotus said...

patutlah berseri-seri blog ni ;)

Diana-k said...

eee dah siap baju tuhh....hikss..santekkss....

susu dalam botol said...

hand bouquet cantikkkkk ;)

nuffnang

stat

blogpatrol