Wednesday, December 17, 2008

wedding Bibi...

Amaran : Ini post dah basi...tp suker hati aku lahhh..blog aku maaaaa...:P

Pengantin...
Bibi nie kitaorg kenal masa dkt UiTM lagik...masa Diploma taklah rapat sgt...setakat tegur2 cenggitu jerk satu course...(bley tak org nyampah dgn aku segroup sebab suka masuk kelas lmbt)...hehehe...anyway, masa Degree, Bibi nie hang out n rapat dgn Not, so automaticlah jugak akan rapat dgn kitaorg..yerlah masa tu kitaorg dkt Shah Alam kan...jauhhhhh di perantauan...:p..

Haaa...nak kene silat ker??...:p..tu pengapit dier mestilah Not..eh Not, ko dah berapa kali jadik pengapit yerkk...dah leh lawan rekod aku kan...hehehehe...

Sal, Not, Bibi, Me n Elly...

gambar agak blur...huhuhu...tp tetap nak tunjuk yg Beng n Wan pun ader gak..tp sampe lmbt..:)

elle, sal n me bergambor di backdrop kaler hijauuuu...:)

After setel mkn bagai, me n elle trus gerak gi umah Naz...sayang giler takder gambor..sebab kitaorg sibukkk mkn..n me catch up a little bit with my EY frens...sampai skang kitaorg terkenang kan cup cake yg xdpt mkn dkt umah Naz tu...huhuhu...

After umah Naz, Elle teman gwe gi umah sowang blogger tu...saper yerkkk...nnt tunggu...1st time jumpa blogger nie...gempar sikit...hehehe...memalu ayam lah...tungguuuu...

P/S I Luv U : After 1st day raya, nilah 1st outing beraya n pakai baju raya semula...sebab mmg after what had happened on 1st day raya nyer tragedy(korek blk tgk sebelah nie kalo tak hengat), me mmg xder mood nak beraya...muka pun senyum mcm tak senyum sgt...huhuhu...so abaikan n jgn tanya naper muka mcm tak meriah jerkk okeyhh...n masa tu pun me baru baek demam...:)




7 comments:

Life huh... said...

Dengor cite si Eli dah ada isi. Betul ke? Kepochi sikit....he he he

oRanGeLiLY said...

ko bile plak..cepat2

lily lotus said...

cantik pelamin cekelat ;)

*ayu* said...

gamba background ijau tuh sangat santek!

lil^RED799 said...

elly dah nampak dagu balik!!!
aku rindu gile dgn die weyh!!!!

rose zan rahim said...

elle mcm sihat sket.. :)
ke.... hhmmm..
nothing..:)

rose zan rahim said...

sila kutip tag anda d blog sy... :)

nuffnang

stat

blogpatrol