Friday, August 28, 2009

3 Ramadhan 2009

Adoi laaaaa...awat mood malas nak wat blog dah sampe...muahahahaha...biler takder gmbr nak bubuh, so start lah perangai malas aku....

Hari Isnin tu kan hari 1st keje bulan pose...mula2 hari berbunga ria...sebab pagi2 jalan tak jem...ooo menakjubkan apabila jalan tak jem di pagi isnin walaupun telah terlambat bangun...hehehe...hoorey2......almaklum apabila anda masih dalam bendera merah..bgn lambat lah...eh tp aku bagus tau...tak makan aper2 pun time opis hanya berbekalkan roti n serunding...nak wat milo, air panas nan adooo...huhuhu..janji ader alas perut..."wink wink"....

Kenikmatan Isnin rupanya hanya berlaku diwaktu pagi sahaja....rupanya ptg tu...dahlah panas yg amatssss....JEM weyyyy....sesaper yg dok Putrajaya nie...tahulan azabnya...drp jembatan (org kg aku eja cenggini)...sampelah simpang nak masuk umah...huhuhuhu...azabbbbb...dugaannnn..hanya sempat drop by tapau lauk...n sampai di rumah pada pukul 630...cenggane nak memasak hari2 kalo sampe pun dah lewat...setakat nak masak 2 org kan...beli sudah...masak nasik buat air jerk...setelll....

P/S I Luv U : hari nie aku berbuka ikot azan tau...menghormati org rumah yg berpuasa...hehehe...kalo ikotkan, lepas hidang tu nak terus mkn dahhhhhhhh....:D....


8 comments:

lily lotus said...

happy weekend dear!

Liza said...

mcm senasib jer kita nie kan, sibuk sampai tak sempat nak update blog

kak_adz said...

salam.. ingat kan dah lupa nak hapdet blog.. tetiba akak bukak ari ni, ropa2nya dah byk citer.. bravo.. mood ramadhan yer..

unknown[panda] said...

bkn sememang nye pmalas ker...:p kn dh besawang...berdebu blog nih...uhuk..uhuk..

*ayu* said...

sudahnya diari mu? LV?? melepassss???

Precious said...

Weiii ... tak pose eh! Hiks!!

adenium said...

weiii... dah nak abis puasa dah nih.. baru 3 hari ko...???hahhaha

bb said...

cik ayusolo...lamer dah kite bukak blog ni nak bacer updates....tp 3 ramadan tu x bergerak2 pun ;)

hehe c u later!!!

nuffnang

stat

blogpatrol