Monday, August 24, 2009

at IKEA.....

Lepas mkn2 lepak2 bagai...setel semua...so bergerak keluar dr IKEA tanpa meround2 di dalam IKEA...kejayaan okeyhh..pastu terus g parking tanpa singgah memana...muahahahaa...berjaya2...



Kitaorg nak kuar parking tu ternampak plak dr luar dining hall nie...canteyk plak....



Dan bermula lah episode lakonan perasannnnnnnn....

Muka kene maintainn...

Ooooo...ada jugak patung yg tgh makan karipap yerk....


Sebelum balik, nie lah iklan dr mamat perasan yg tak sabar nak naik pegi pose kat laut...kelam kabut balik dgn melantak eskrem 4 scope...dier telah tinggalkan kunci rumah n kunci moto dlm kete aku...haaaa lantak situ..sampe skang aku tak pulangkan lagi...kalo post laju aci tak?...hahahhaa...

p/s i luv u : saya telah berjaya kuar gi sopping mall dgn kengkonon tak beli aper2....tak puas ati blk umah sy singgah mini market n sopping2 bagai..roti pun jadiklah...janji jgn blk tgn kosong...muahahhahaa...


3 comments:

Em's Family said...

over tu adik farah!! ni boleh hantar gambar kat urtv ni kehkehkehkeh, SURE ramai peminat

unknown [panda] said...

ngalahkn org yg pose berbuka..:P

ayusolo said...

Mira : hahaha...perasantan jer lebey budak tu..

panda : mana der...:P

nuffnang

stat

blogpatrol