Saturday, December 26, 2009

10 sebab kenapa saya abaikan www.ayusolo.blogspot


  1. Saya dah suspend saya punya Maxis Berokband...so, kat umah takder tenet..kat opis mmg takleh bukak blogspot n takder masa pun nak bukak...skang nie bergantung pada celcom blackberry nyer line...(telah buat improvement dgn membeli USB broadband n menggunakan my celcom sim...save RM118 for da maxis berokband bebeyhhh...)
  2. Masa yang ada sebelum ini lebih digunakan untuk Facebook...hehehe..main game itu menarik. i'm addicted to BEJEWELED..jadik terima lah hakikat bahawa kalo online, bukak FB, main bejeweled..apakan daya.. :D
  3. Saya agak sibuk lately nie dengan memulakan aktiviti bersenam (swim swam swum)..muahahhaa..jadik apabila blk mlm adalah pengsan n pitamm..tak tido awal tp terbaring sambil membaca novel...hehehe..lappy diabaikan..:)
  4. Saya mengambil masa absorb semua bende yang berlaku..secara tak langsung saya terlibat...so kadang2 rasa blogging ini memenatkan n memedihkan..lantas buat sakit kepala..but then biler pk2 blk..sy blogging untuk diri sendiri..bukan untuk org lain..untuk kepuasan hati sendiri..bukan juga untuk meraih simpati atau mencari duit lebih..jadik, i try to make a comeback...cheewahhh..
  5. Saya selalu pk..tak hapdet blog sebab takder gmbr..errr... kene ke hapdet blog wajib ada gmbr..hahhaa..sebenarnya aktiviti sy sgt byk..tak menang tgn kalo nak amik gmbr..saya takder dslr..gmbr tak lawa (alasan)..camera sony dah kaput..camera BB tak cantik..pk2 blk kan..suka hati lah pun kalo nak hapdet blog tanpa gmbr..:D
  6. Saya selalu berpk pjg n mengalami konflik apabila saya tau ramai dah tau pasal kewujudan www.ayusolo.blogspot.com ..i mean my family..my frens.. opismate mahupun boss2..jadik scope nak menulis dah tak byk mcm dulu..asyik pk nak jaga hati org..sehingga saya rasa issue blog saya nie mampu membuatkan air mata saya menitik n mungkin mengganggu periuk nasik sendiri..jadi saya amik masa untuk berpk pjg..so blogging saya akan berbatas..untuk menjaga hati kesemua pihak...
  7. Saya ada hati nak private blog nie...tp nnt akan timbul issue..ramai lah mintak password n bertanya itu ini..rimas plak nnt kan..so lama berpk nak private ke public..hermmm....biar jerlah seadanya...malas nak pening kepala lagi...
  8. Most of my current activity adalah dgn incik panda...huhuhu..semua tanya kenapa susah sgt nak cerita...sebab incik panda adalah menyorok n i could not share about him yet...sampai biler nak berahsia?...entah lah ...saya pun tak tau...kisah kami sgt complicated..cukuplah kalo family n mereka yg rapat2 jer tau siapa n kenapa...saya takmo issue ini timbul..kalo saya cerita kene tahan2 berkias memanjang....boringgggggg...so better takyah cerita kan..nnt korang pun menyampah agaknya...asyik nak kaver2 mcm lah incik panda tu top artis ke....public figure ker kan..hehehhee...sampai ada yg berkata agaknya incik panda tu hanya khayalan saya n saya buat ceriter...sedey gak biler dgr org ckp mcm tu..takperlah, saya redha..
  9. EH dah sampe 9 sebab dah...muahahhaha...saya sangat bagus memberi alasan..lagi 2 sebab nie kan, errrr tak terpk plak...hahhaa..smbg sendiri yerkk koranggg...doa sy nyer mood nak menulis nie berterusan..amin amin amin..
ok signing off..nie sebenarnyer sesambil tunggu kete tgh servis..:) ....

P/S I Luv U : puas hati dapat menulis rupanya..should blogging more often i guess..:)

7 comments:

Liza said...

antara sebab2 k liza lama senyap from blogging are similar to yours, welcome back sis, my usual advise to all, asalkan kita tau nawaitu kita betul and we can sleep well at night, Insyallah, we are at teh right path, if not, it will not hurt to say sorry....

take care and have a good weekend break

*ayu the sun* said...

as long as u're being urself... i think tak kisah lama mana ko menyepi pun.. ur readers will definitely setiasa menunggu.
mcm aku.
i know u tru blog. so, mcm mana pun, i am happy everytime there's n entry from u. knowing dat u're OK.
Alhamdulillah.
and yes, welcome back.

lilRed Farah said...

as been said every time, org passion menulis ni lain ngan org yg jadikan blog tempat untuk menunjuk, solution paling senang and ramai pon yg dah buat....RE-BRANDING. tukar url :D

ayusolo said...

k liza : thanks..hope akak enjoy camping with ur family..:)

ayu : thanks..

farihah : incik panda pun suruh tukar URL..dier menyampah dgn nama ayusolo...hahahhaa...malas nyah nak tukar2...

ayusolo said...

k liza : thanks..hope akak enjoy camping with ur family..:)

ayu : thanks..

farihah : incik panda pun suruh tukar URL..dier menyampah dgn nama ayusolo...hahahhaa...malas nyah nak tukar2...

lily lotus said...

lama menanti..ada gak penulisan disini..hehe..welcome back dear

ayusolo said...

mekasihhhh...:)

nuffnang

stat

blogpatrol