Sunday, December 27, 2009

Lappy menggila....

Hajat hati malam nie nak hapdet blog..yerlah setelah kebizian bermula sejak hari Jumaat lagi..apakan daya.. lappy ku mula menggila..ader tak saper2 yang pakai Compaq CQ45..yg ader volume control pakai Q-touch ker amende ntah..yang dier nyer control volume ader keypad khas kat luar..pernah tak ader problem yang dier macam ada hantu yang akan tukar volume sesuka hati dan mengganggu skrin lappy di mana kita takleh buat bende lain?...dan perkara ini tak berlaku setiap masa di mana dier berlaku ikot suka hati dier...haihh..lappy ku berhantu..nnt esok tgklah try on lappy dgn harapan ok n bley lah memenuhkan hajat hati untuk hapdet...wink wink wink..

Nite2 semua..have a nice dreams bebeyh...i'm stoned sebab mkn ubat selsema..hehehee..jom tido...:)


3 comments:

Naz said...

org pun cecema... sucks giler... :(

lilRed Farah said...

nizam dpt 2 lappy, peroblem mcm ko, pastu visual tade.... makin botak aku tgk pakcik tu buat.... die kata lappy series ko tu mmg banyak peroblem nye

ayusolo said...

naz : org nie dah beberapa hari cecema..mmg sucks beb...tp kan pepetang gi swimming gak...hehehehe..

lilred : tulah...agaknya tunggu aku kaya sikit, beli lappy baru gamaknya...muahahha..

nuffnang

stat

blogpatrol