Tuesday, March 10, 2009

An evening with Abg Jason Mraz...

Elok jerk paper announce abg Mraz nk dtg mesia, kitaorg dh berpk2 nk g tgk ker tak...panda ajak pegi tgk...me on jerk sebab abg Mraz mmg best...lagu2 dier pun gwe tau...ada siap hafal lagik...mana taknyer akim n wan asyik jer pasang lagu abg mraz n abg jack johnson...at da same time, wan pun tanya gak pegi ker tak..rupanya dier pun nak pegi gakk...akim tak bley nak janji nak join...sebab dier kan asyik "terjun" ke laut jerk lately nie...:P...



So, elok tiket start jual dah beli siap2 dah...4 tiket..bulan 3 nyer konsert, bulan 1 dah beli tiket..semangat2 takot tiket abes...ibu mengandung mcm elly tu yang kengkonon nak pegi jugak telah diberi amaran keras oleh beberapa pihak...hehehe..bahaya weyhhh..



Elok besok nak konsert, Wan bgtau dier n Beng tak dpt pegi...Wan kata dier ader test hari tu...so, dier pun berusaha nak jual tiket dier...So, mula2 aku mintak tlg dkt si diana-kay buat iklan...mekasih yer dikk...meriah iklan ko..terharu akak walaupun tak laku di situ...hehehe..Wan berjaya jual dkt kawan dier...



So, me pegi konsert tu berdua jerlah dgn Incikk Panda...





Mmg best n happening...



Comey kan Abg Mraz nie...



Anyway, ader incident tak best berlaku di mana Incikk Panda takbley bwk masuk camera dier (DSLR dilarang)...giler frust mamat tu...so kerjenya ngamik gmbr pakai my berry...yer saya lupa bwk Sony digicam saya sebab berlagak ader Canon DSLR...hahahaha...





So, maafkanlah gambar2 yang tak chantek n dari jauh ini...



Yang penting...sgt besttt..masa nie Abg Mraz pakai baju "I LUV KL"....


Incikk Panda...jangan lupa yer janji nak belikan saya baju tu jugak satu...hahahaha.....





Overall, sy sgt sukaaaaa...walaupun sekejap jer dah setel..sebelum kul 10, konsert dah finish..tp sgt bertenaga persembahan Abg Mraz....saya teruja tgk dier punya stamina..nyanyi non stop for sejam setengah...stop kejap2 jerlah kan...pastu dier nyer pemain2 saksafon semua pakai baju jersi Malaysia...nmpk sgt kiut..n performance sgtlah mantap n mesra peminat...susah lah sy nak ckp cemana..yg pasti i had fun...everybody in da stadium had fun...walaupun sgt panasssss..aircond tak rasa...org ramai giler mcm ulat taik...tp semua enjoyyyyy.....


Masa nak blk tu Incikk Panda kata, kalo Abg Jack Johnson datang, dier nak duk depan2...duk tempat lompat2 tu...sebab masa mlm tu kitaorg amik tmpt seated (which is thank god cos me PMS n 1st day time tu)...biler dpikirkan semula...lagu2 abg Jack Johnson mana ader fast song..takyah lompat2 pun...chisssss...


P/S I Luv U : Wannnnnn...entry nie khas untuk ko yg tak dpt pergi n bengang sebab lepas tu dpt tahu yg test ko BATALLLLL...hahahahhaa...



4 comments:

Eliya Hazreeq said...

uits kate ade benda xbest..ape yg xbestnya??

aku confius..

btw aku kene g concert nasyid sajok..nnt aku ajak ko k muahahaha =P

bb said...

bestnyer...erm mane gambar incik panda nyer ;)

unknown[panda] said...

i'll answer for ur comment.

Elly: yg xbest...aku xbley bwk msk SLR aku...:(

bb: mane pnah dia amek gamba aku...betuah...:P

lily lotus said...

mmg sgt best-kan...

nuffnang

stat

blogpatrol