Tuesday, November 25, 2008

meet da blogger - diana-kay@yan

haaaaa...pegi sikit tgk blog minah glamer tuuu....MISS DIANA-K

3 bloggers - diana-k, eliyashazeli, ayusolo

bloggers with Beng (my sis in law)

haaaa...korang tgk tarikh dah tau gambar nie dah berzaman...tp suka ati aku lah kan...
masa tu beraya di umah Elly...herm kengkonon Elly tu nak wat suprise lah bgtau ader jemput sekor jerk blogger g umah dier...dah agak dah tp layankan ajer lah kan..sambil dok berborak dgn shaz (wey naper kita tak amik gmbr wey masa dr awal lg??cian shaz dah pakai glamer2 tak masok dlm gmbr weyy...:P), minah nie sampai lah...lama tau akak tunggu ko sampai..dah nak blk dah weyyy....:P

this sweet girl...sgt lah tinggi nyer weyy..terkejut aku...she's mmg sweet...bdk baekk lah kalo nak compared dgn ko Elly yg sedikit kasar tak padan dgn rupa ayu berbaju kurung tu...hahaha...lemah lembut n pemalu (kengkonon malu nak mkn lah bagai)...tp mulut dier bley thn gak weyyy...agak lazer lah jugakkk...sebab tu leh masuk kot dgn kepala kita kan Elly...kalo takat nak lemah lembut, sure tak thn dgn suara kita kan Elly...sure tak thn dgn kelazeran kita kan...muahahaha...

anyway, nice to meet u lah cik adek manissss....uweeekkk...sure ko kembang kan budakk...geliks tekak aku jap yg lapar nie (aper motif tiba2 lapar nie)...lepas nie kita ader jumpa lagik kan yan...kan kan kan...(will b updated later2)

P/S I Luv U - sorry..not in a mood 2 update actually tp kalo tak hapdet, cian semua org masuk blog bersawang mcm blog org tu..hehehe..i think i lost my touch of writing bit by bit...i wonder y..huhuhu...padahal byk jerk activity menarik, nice places, etc etc..tak pulak me amik gmbr..huhuhu...ker sebab aku mmg takder mood wey hr nie...ok nak smbung tido blk (masa type nie i br bgn tido)...nite2 n daaaaa....

7 comments:

sabrinaabubakar said...

heap jgn memalas...hihihii

lil^RED799 said...

elly tak ajak pon dtg rumah...........huwaaaaaaaaaaaaa menciiiii menciiiiiiii

ye la...sapa lah aku....sob sob..sob...
nak g crik panda la....eh...enchekkekaseh....

oopppssss :P

adenium said...

hek eleh....korang lom jemput aku lagik...kenal2...sure lagik berhemah dan bersopan tau...hehehe

* ayu * said...

owh! sudah brjumpa sebelum madagascar rupanya..
sama lah ek?

ehhee..

lily lotus said...

update ke tak update..ahkak tetap nak dropped by gak..lalalaaa ;)

Diana-k said...

kombang kuncup kombang kuncup dah nie....muahahhahhas......

haruussss berjumper lagik ok pasnieee!!

rose zan rahim said...

makcik..
kutip tag!!

nuffnang

stat

blogpatrol