Thursday, November 20, 2008

My Benz charity event...




yer...semua tu benz yerkkk..kalo adek-badek co' lain tak masuk siniiiii okeyhhh....

Ader lah satu hari tu...dlm satu w'end tu semasa minggu raya...Mak Ani call...tanya nak joint tak satu charity event tu...dlm pk2 aku takder wat aper pun tht w'end...haaa oklah join jer lah....
me n Mak Ani.....
its MyBenz charity organization...sila g ke laman web utk tau dgn lebey lanjut...yer sy tak pakai Benz ok...tak mampoooo weyyyy...my uncle - Ayah Mamat have 1...so maybe dr situ kitaorg taunyer kemunculan this club...and da best part....u do not need to have a Benz to join this club...ramai pulak budak2 yg sekepala yg join...sooooo. naseb baeekkkk ramai geng...

nie lah org2 kuat...aku nyelit lah kengkonon tolong byk tp tolong relax2 jerkk..:)

cer tgk saper artis ader dlm tu...mmg sempoi giler n kelakar k artis tu...:P

dalam masa yg sama, i met my collegue...rupanya sorang tu si Azlin tu pakai Benz kaler merah ghitewww...si Farah tu plak kene tag suh paksa dtg...hehehe...eh miss silvercat, mana gmbr??...kata nak mail to me kan kan kan...:)


us with da beauties...iya mmg cun linda jasmine n sharifah shawati nie...


4 F - Faiz, Fardhell, Furra Jr n Farra...:)

masa nie si Faiz kidnap kunci kete, masuk start enjin, pasang aircond, bukak radio, n perasan jadik org kaya memasing....hehehe....

me n Mak Ani with kete YM Tunku Sulaiman...giler cool weyy...bukan senang nak dpt chance duk dlm kete tu...hehehe...yg pasti nak masuk n kuar bukan senang...:P

anyway, event tu sgttt bestttt...lepas tht event, me stil contact dgn budak2 my benz..terus jadik member...lupa nak citer that my uncle Ayah Mamat dpt 1st prize for da lucky draw..its a Curve Blackberry okeyhhh...sponsored by MAXIS...(hr nie aku tgh bengang dgn CELCOM..so aku tetap nak promote MAXIS sgt lah BESTT...tp takleh nak maki CELCOM sgt sebabbbbb....:P)

esoknyer, si budak Furra tu tiba2 msg me bgtau that Ayah Mamat bg Berry to me...eh2 biar betul weyy...aku pun semangat bukak n dpt tau lah...since his phone is far more canggih n hebat than Berry nie...n he will not use this Berry, he gave me lerrrrr...so this is my new thing n gadget yg besttt sebab dpt org bagiiiii...muahahaha...:)...sgt happy k....swonokkkkkkkk...:)

curve Berry...
sebab kita dpt org bg tu yg lagikk mahal dr beli sendiri...so now i got 2 phone...n Berry nie most of da time i use for my PERSONAL n FAMILY jerkkk...n line CELCOM yerkkk....so, kengkadang kalo ader tepon maxis (mcm elly yg tetapp carik aku di Maxis) tp tak dpt, harap maaf...sy membizikan diri dgn my "new thing"...tgk blog korang semua pun skang pakai Berry, sebab malas nak on lappy...tu pasal baca jerk tp tak sempat nak kasik komen weyyy...tu pasal jugak dah lama tak blogging...muahahaha....:)...


so skang nie motif entry nie sebenarnyer nak promote :

www.mybenz.org

sila lah weyyy...meramai2 kan suasana...n nnt kalo ader masa aku join TT ker aper ker...Ayah Mamat n Mak Ani dah kata nnt dier tag me...muahahaha...so, this is my new gang n activity...herm..biler lah kita nak merayau naik Benz budak2 mybenz nie kan..Faiz nyer Benz dah leh jln jauh kan Furra, sebab baru kuar workshop aper...hehehe...takpun kita naik Alin@silvercat nyer Benz ker kan kan kan...
P/S I Luv U :haaaaa dah habes wat spekulasi ker??...kalo nak teruskan lagik pun buat jerkkk..aku akan approved komen korang tu...hehehe...percaya lah ckp elly tu weyyy... hahahhaa....:) farihah ko pun sama kan lebey kurang kan...:P...

7 comments:

oRanGeLiLY said...

oiittt..nak berry jugak. takder xtra ke utk aku? ngeh ngeh ngeh

rose zan rahim said...

hehe.. jemput la dtg ke umh.. u r most welcome 2 our new house!! ape2 pn sila jemput ke blog aku utk kutip award anda.. ngeh3

* ayu * said...

aku x pecaya!
tak kan la sbb berry jer..
isk!
:P

kuizikel said...

bio betul dpt berry.. jeles ni.. kem slm kat ayah mamat ek ;) wink wink

Eliya Hazreeq said...

hohoho..dan2 ko deny kan..pandai ko...

eh beb ape kene mgena entry ni dgn PANDA?? confius jap aku.. =P

shaz, aku dh tolong comment kan hehehe..

lil^RED799 said...

eh.... kenapa ade nama aku di hujung2 tuh??? ade kah aku akan dpt berry juge?? atau aku.... ade spekulasi lain????
hahahhaha

eh eh.... PANDA TU HAPA YE???
ape kene mengena panda n berry???
uhukkk uhukkk....ke dah masuk category family???

huaaarrghhhhhahahhahahha

ayusolo said...

orange lili@aan - nak ker??pcik aku takder lebey lah..hahaha...

rosezan - nnt aku ader masa aku kutip k...:P

ayu - aku tak kata hanay sebab berry pon..hahaha...

kui@jojort - nnt aku ckp dkt ayah mamat aku yerkk...mmg aku dpt FREE ok...:P

elly - sebab ader citer panda, sebab tu aku tag lah weyyy...eh apasal shaz tak gheti nak comment ker???...hahahhaa...

lilred - suka hati aku lah nak link panda ker, berry ker, family ker,...uwekkkkkk...:P

nuffnang

stat

blogpatrol