Friday, November 28, 2008

my panda....

my panda......

Kiut tak my panda nie???...khas buat post nie setelah tgk Farihah@lilred n Elly@Eliyashazeli meroyan nak tgk "My Panda"...:P.....asyik jerk tanya nak tgk dkt mana...haaaa nie lah panda pujaan hati ku yg korang tertanya2 tu....:P...kiut tak???.....kiut kan kan kan...:)

**This post dr hr tu lg dkt draft...takder masa maaaa.....

P/S I Luv U : I'll be outstation for 2 weeks...next week me at Kuantan..n for sure i'll be missing a lot of thing at KL especially my panda..panda nie takleh bwk lah...kene tinggal sebab excess luggage...:P...

8 comments:

oRanGeLiLY said...

poooooooo.. buah ati kuuuuuuuuuu

Eliya Hazreeq said...

cesss ayusolo TIPUUUUUUUUUUUUUU..

xpe kwn2..bsabar eh..akan ku upload gmbr Panda ayusolo di blog ku..time tu akan ku open to public wakakakakaka=P..

lil^RED799 said...

kah kah kah kah kah kah
poyooooooooossssssssssssssssssss

tp aku teringt plak tgk cerite ni ngan enchekkekaseh... exactly the same ngan enchekkekaseh aku kan. bulat? hahahhaha eh... sob sob... rindulah :(

Diana-k said...

panda sebenar bulat macam inikahhhhh???
ahhahahakkssss

Nad Eusoff said...

tak ada bau kah dat panda?
ahaks..guro2..
bersilat seyh itu panda..name pun kungfu panda..

shazzy said...

kihkihkih....cian la abg panda... kena tinggal..
excess luggage...?! :P

*ayu* said...

mana the real panda???
post ini tidaK VALID!!!!!!!

lily lotus said...

so cute! mcm tuannya..except the size yer :D

nuffnang

stat

blogpatrol