Thursday, November 13, 2008

meet da bloggers - LILRED


Yea...sejak lepas rayer me ader jumpa beberapa bloggers.....so let me start with this very very VVIP special person....

LILRED @ FARIHAH



cakkk...tu dier dgn beg baru yg kengkonon dah nak tetas...n dibantu oleh encekkekaseh@nizam.......

Dah lama plan nak jumpa minah nie...dr b4 pose lagi nie...janji nak jumpa beraya dkt umah dier....memcam lah janjinyer...aku dahlah blk dr raya tu bz kan...nguruskan byk mende...so try the best lah dgn Elly nak gi melawat gak ngantor dier gi KLIA masa dier nk berlepas gi UK tu...dier duk New Castle kan kan kan..kalo aku salah maaappp..short term memory...:)

Malam tu aku berlari ke langit lah nak ngejar dier...takot benar tak sempat....dahlah masa tu aku berlari dr kenduri arwah my late bro dkt umah bujang's (where Arwah Alil sewa dkt situ, n my bro Akim still dkt situ, n tmpt hang out Wan)....tup tap tepon Elly, jom berlariiiiii......


Kwn Lilred yg sgt tinggggiiiiiii, Lilred n ABG Nizam...:)

Masa tunggu dkt sana sikit nyer lama..rupanya pompuan nie terlambat...dier yg nmpk n kenal kitaorg....(nmpk sgt kitaorg nie sama mcm dlm gmbr kan)....jumpa pun tak lama..kejap jerkk...lgpun dier dah nak kene check in..bg hadiah bagai..dier mintak ABG Nizam dier postkan later2...sebab beg dier dah overloaded....naseblah ader ABG Nizam yg baekkkk tu kan Elly kan kan kan.....:)

it US (AYUSOLO,LILRED,ELIYASHAZELI)

Yeah..my face tgh penat giler berlari seharian....even cuti hr tu...me tak tido utk beberapa malam...pastu berlari ke byk tmpt...so muka sgt lah sememeh...eh bukan memeh NH tu yer...:P...

My LILRED - mcm mana korang YM dgn dier, cenggitu lah dier..cuma dkt luar dier sedikit bersopan aku rasa...aku dgn Elly lagi kasar aku rasa...hehehe..(habeslah kembang semangkuk pompuan tu nnt)...yg pasti, she's like our little sister sejak kitaorg kenal....teman online yg setia....walaupun berconference dgn "org buta"...hehehe....but darling Farihah@LILRED, both of us, Elly n me sayanggggg dkt ko...kitaorg asyik jerk citer pasal ko baik masa dkt mesia, or dkt sana...semoga ko tabah n jaga diri..jgnlah sedeyh2 memanjang...kitaorg kan ader...sanggup menemani mu setiap mlm...walaupun ader yg kengkadang sampe tertido depan lappy....ader jerk utk ko kan...:)...aku tau ko nak kutuk aku blk pasal aper...ssshhhhhh...rahsierrrrrrr....:P...

Be strong my girl....semua dkt Mesia nie mendoakan agar ko selamat (terutamanya dr PAK ITAM tu)...berjaya (so nnt leh belanje aku n Elly mkn besar)...sihat(tak semestinyer ko kene mkn byk)...mkn enak2(skang nie jerk ko nak jeleskan aku dgn elly tiap2 mlm dgn mknn sedap2 ko tu)...bahagia(dgn ABG sidd ker n kwn2 baru ko tu...:P)...n my wish list 4 u will allwiz continue...nnt kita smbg2 berYM, berwebcam, berconference (even aku selalu buta biler time nak ngumpat2)...and of course..BERBLOG....jgn sedeyh2 lagik yerkk..take care bebeyh...muah muah muah...:)

4 comments:

lil^RED799 said...

farra!!!!!!
aku sedih........terharu sgt!
terima kasih bnyk2 dtg mlm tu
walau dpt jumpe kejap je
terima kasih bnyk2 sbb buat entry ni walau dah sebulan aku pergi
yeap.... guess i have to stay strong! with all ur loves!

* ayu * said...

bestnya dpt jumpa farihah.. ayu lom ada chance lagi...
insyaAllah.. bila dia balik nnt, we go minum2 ek?

Eliya Hazreeq said...

huhu..yea farihah..jgn sedey2..nnt blk dgn bjaya and bgaya ok hikss..

take care..

ayusolo said...

farihah - rilex lah beb..sabor...kuatkan semangat k..entry aku mmg akan lmbt jerk
hehhee....

ayu - best2 gilerss...even sekejap...perasan lah pompuan tu nnt....

elly - balik dgn bgaya tu aku tak thn...kalo aku bgaya sebab shopping melampau aci??..hahaha...

nuffnang

stat

blogpatrol