Monday, November 10, 2008

Potraiture perasan di bulan pose...:P

Saya ader gak berangan nak jadik model eclipse....kaki cun giler...kurus n pjg kan kan kan....

Cer korang teka kitaorg dkt mana nie??.....

muka sengih giler n penuh perasan nie tau......

tp saper jerk yg excited...beng tu muka dah penat blk keje...while me n elly tak bkerja hr tu...hehehe...

ok...skang dah dpt teka ker belum??...

Kitaorg dkt area Lot10 lerr.....

Ni lah photog yg sungguh bersemangat bersama isteri terchenta...:P
Haaaa...ingat tak gmbr nie?..yg promote no tepon nie...

yerlah..masa tu kami bbuka pose di IZZI...wey Elly, kita tak akan gi situ lg kan except ramadhan kan....hahahha...

P/S I Luv U : suka hati lah kan kalo korang nak kata gmbr nie dah basi ker aper...my blog kan..suka hati aku lerrrrr...hehehhe......

9 comments:

* ayu * said...

harus la ko update kan...
kata 40 hari cuti, gitu...


lagipun, blog ko..
suker ko lah!:P


teruskan!

daela said...

salam....best bila fara dh start blogger balik nih....welcome back...hiks..

Shukri said...

gambar mane leh basi..
ahhahahah

oRanGeLiLY said...

wahhh...suda update. diriku tidak update lagikkkk

asyazjufri said...

every pic hv the story n it will never 'basi'...;)
welkomback to bloging...:P

Diana-k said...

ui uii..dah updateeee....

Syeda said...

kak farra

yg tudung oren sape name eh? uitm melaka jugak kn?

mmgla kenal tp tk ingt name (eh sorry kakak tudung oren) ;)

Eliya Hazreeq said...

hohoho sket ni je ke gmbr ko uploud?? punya la byk gmbr kita yg ni je ko letak??

ishkishkishk.. =P

ayusolo said...

ayu - ya betullll...tp mcm takleh nak update kesemua 40 hari nyer aktiviti lah weyyy...mau pengsan aku weyyy...:P

daela - yer mekasihhhh...:)

shukri - yer ker??...:P

orangelily - gwe nmpk dah update berlambak dah skang nie...bagus2...

asyaz jufri - is it??..thanks..:)

diana-k - update ikot suka namanya nie...:P

syeda - haah..itulah kak kobeng...my sis in law skang nie..kenal tak??

elly - weyyy...aku bg can ko upload balance dkt blog ko yg dah bersawang tu...:P

nuffnang

stat

blogpatrol