Wednesday, February 11, 2009

I pray for u....


Kdg2 biler ader org dtg dkt kita...bgtau masalah dier...kita selagi boleh nak dgr...nk tlg...especially from person yg rapat dgn kita...but when they come to u...bwk masalah yg kasihan sgt..but yet we do not have any experience n knowledge about it to help them...sedeynyer...bley dgr jerk...tak tau aper nak ckp tu nnt betul ker tak...takot salah advise pun yer jugak....



sumone come to me...about dier nyer prob in marriage...sedey sgt dgr...hope to help...i can only offer to u my shoulder...but still, i do not know how to advise...if talak dah jatuh semua, what should i say....sedey...kasihan sgt...u know who u r....u can come to me at anytime darling...i'll see u shortly k...

i pray 4 u...semoga semua masalah selesai...semoga diberi ketenangan...semoga ditunjukkan jalan yg benar....amin...



P/S I Luv U : dah dah dah...org lain yg takder kene mengena, jgn dok ngendeng dkt aku nak tanya saper...sibuk jerkkkk....samalah2 kita doakan kesejahteraan utk yg lain...

4 comments:

kuizikel said...

everything happens 4 a reason... smoga dipermudahkan urusan kwn ko tu... soh dia jg diri kay!

Diana-k said...

aiyak......siannyer eh..
tuh laaa kdg2 org tanye advise yang tak tauu laaa cemane nk bagi..

Liza said...

marriage problems memang very difficult and complicated, sedangkan gaduh skit2 pun tensen, inikan pulak sampai jatuh talak...takut pulak akak dgr

Naz said...

my prayer for that dear friend..

nuffnang

stat

blogpatrol