Wednesday, February 18, 2009

Rahsiaaaaa...ssshhhh....

CHAKKKKK!!!!!


Haaaaa...yer nie mcm baru post hari tu kan gambar nie...perasan tak edited version...di edit oleh incik panda...hehehe...me paksa sebab gmbe nie nak kuar dkt blog org tu ....... hehehe...nnt korang tunggu tau naper dier nak load gambar gwe...ader lahhhh....hhahahaha..saper yg ikut blog Moqh sure dah dpt teka dah kenaper...saper suh tak follow...kan dah menyesal...ish ish ish...kasihann....

Nnt gwe citer lebih lanjut selepas gmbr tu dah publish yerkkk.....muahahaha....enjoice...

P/S I Luv U : korang start bukak esok pagi dlm kul 10 lebey waktu Mesia...kalo ko farihah bukak waktu UK mmg kem slm lah kannn...anyway, thanks yerk incik panda...i likeeeee...hehehhee...mmg dier pun yg ngambik gambor nie...:)

9 comments:

kuizikel said...

huwaaaaaa.. wpun aku tewas dlm pertandingan ni, aku berbangga bdk sc muo menang.. kakakakakakkaka... hidup sc muo!!!

Diana-k said...

uishhh
rahsia kobondooo eh niee kakkkk??

ayusolo said...

kui : hahahaha..kemenangan berkat drp pushing2 oleh ko jugakkkk...kalo tak, tak kose gak aku nak masok tau...hehehehe...

diana-k : nnt akak bocor rahsia next post okeyhhh...:)

iezah said...

huhu..saya dh tau dulu..ehhe..congrats ya.. :)

unknown[panda] said...

thanks jer...:(
FINE...!!!

ayusolo said...

iezah : mekasihhhh....awk mmg patut pun tau semua benda dulu cik iezah...:)

panda : alahai incik panda...hal rumahtangga, jgnlah di beritahu ramai...kita citer blkg kira lah...special sikit...ahakssss....:P

Mrs Taj said...

nk srh akak jd model ek? atau nk letak kat kad kawen? hehehe

ayusolo said...

mrs taj : hahahaha...akak menang pertandingan lerrrr...nnt org post kan detail dier...:)

lily lotus said...

jeng jengg jenggg...

nuffnang

stat

blogpatrol