Tuesday, February 3, 2009

Parcel from UK



Di satu tgh hari yg indah di kedai dkt opis...






Tgh dlm kesakitan beratur nak beli panadol....






Akak tu bg satu bungkusan dkt aku...






By air mail tu....






Dari jauh tu.....


Dari makcik sorang yg dkt UK tu....si cik Farihah lerrr....






Dier dah terbocor rahsia hari tu yg dier kirim parcel...






Sebab dier kata tak tahan duk chatting tiap2 hari siang mlm but yet aku tak bgtau aku dah terima parcel ker bulum....hehehhee....




Tgk tu tarikh 22 Jan dah lepas Kastam Malaysia tau...






Hari nie dah 3 Feb...tak tau lah kat mana sangkut....






Adakah dier tau kita mempunyai blog, dan Pos Malaysia tahan ker....hahahhaa






Suka suki aku jerk wat citer kan.....hahahhaha....




Haaaa.....tu dia..semua barangan dlm bekas kecik tu....



Semua tu utk me n Elly....jgn risau elly aku tak sorok2 simpan...hehehhee





Stocking yg sgt kiut...(elly ko amik kaler mana?...aku mcm nak biru tu aci?)...hehehe...




Segala biskut n cekelat tu maybe sebab setiap malam kalo dier dok ym or conference dgn kitaorg dok citer mknn...n so, dier takot mak buyong@elly ngidam kot...aku ngidam dier maybe hantar gak kot...hehehehe...





and yg paling penting...nmpk tak kotak kecik tepi tu...





ooo..tidakkk...kalendar itu tidak termasuk dlm senarai parcel td......




Ubat sinus yg dijanjikan....



datang pada masa yang tepat....


aku mmg tgh flu n demam yg mmg memerlukan ubat....



so, panadol dkt koop tu takyah mkn...


now, sy dkt umah tgh nak tido dah...tak thn...


sakit kepala....


tahan bersin2....


flu terokkkk....



darling farihah, mekasih bebanyakkkk....

sebab ingat dkt kitaorg.....

maybe org lain tak paham camno kita leh rapat...

mcm adek beradek.....

walaupun ko jauh berjuta batu ghitew....

ko tetap virtually di dpn mata n di dalam hati kitaorg....

tiap2 hari kita berchat, bercon, together siang n mlm dr dulu lagik...

kdg2 aku chat dgn ko n elly lebey dr org lain (yer encik panda pun tak byk cenggini)....:)

i hope u take care yerkkk...jgn mendung2...jgn sedey2...

belajar rajin2....ingatlah org tersayang di mesia...termasuk kitaorg...:)

ingat plan kita tu...yg byk2 tu...ngeh ngeh ngeh....

project kita akan jln sebaik ko blk mesia....

rahsia kita adek beradek yerkkk....

we luv u sooo much.....

hugs n kisses

from,

ur sisters at mesia....:)


P/S I Luv U : Aku terpost entry nie lembab sebab aku tak sehat, tak larat nak tekan publish, n dkt opis takleh nak blogging...hahahaha...so tertunda lah sikit yerk...anyway, aku dah sehat.....berkat ubat farihah tu jugak kot...:)


































12 comments:

lil^RED799 said...

sampai hati tk ckp da sampai!!!!
menciiiiiiiiiiiiiii

bodo punye posmen!!!!
ape lambat nau nak sampai???
dush dush dush!!

tu je aku dpt bg weyh...
sorry la.. takde la grand mana pon
aku nk ko rasa makanan aku kat sini
faveret aku tuh
acik zam pon tak dapat tau

stoken tu suh elly pakai pat umah...
nanti kaki sejok...
kesian baby....

share elok2 tau... jgn gado gado
hehehe

love u too

Amira Zafirah said...

huyh. tak aci ni.
kite pon nka jgk parcel dr cik farihah kiteee

:DD

unknown[panda] said...

cekelat tu jgn lupe share yek cik adik...:p it makes u getting *****...huhu

lil^RED799 said...

waaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh suke suki je encik panda ni tau
dahler mintak cekolat org
pastu kutuk2 plak kawan aku nih...

i demand for her to finish everything!!!! and she will look amazing as always!!!

huh!

adenium said...

lemsip tuh..my boss pun makan... untuk cold... kotak kaler oren2 gitu... siap kirim2 lagik.. bagus erk...

unknown[panda] said...

ehhh....untuk pengentahuan cik puan farihah....she's on diet..ok...cekelat yg u give to her will spoil her diet....so i just wanna help her n support her share the cekelat...bkn mcm u yg kasi cekelat bebanyak kt dia...mcm dlm cte 'bride wars' tu...ada udang sebalik batu yekkk...:P

lil^RED799 said...

setakat seketul due.... it balance up the hormone...

lain la kalo tiap tiap malam heavy dinner....

haaaaaaa sapa gemokkan sapa nih???
membantu la sgt

ayusolo said...

special msg to lilred@farihah n panda@kekasih hati....

dah dah dah...jgn gadoh...hehehe...aku relax jerk...dua2 aku sayang...takder gemok mana pun aku mkn coklat ko tu farihah...panda nie saja jerk nak saiko aku nie kan u kannnnn...ish ish ish...gemuk2 pun, u takmo kat i ker?......anyway, i know both of u sayang me kannnn...i'll balance my diet with jogging...mkn, totappp mkn...ngeh ngeh ngeh....

ayusolo said...

amira : haaa..gi lah post hantar brg gi UK, nnt dier balas....hahahha...

adenium : wey, boss ko dpt stock beli dkt mana wey?

moqh said...

hantar kuarters polis satu!

Diana-k said...

weeeeeee...
coklatttttt....
mok mokkkkk....

hahahahaa

sumijelly said...

wah,.,.,.,.banyak nyer cokelet......
heheheh...........

nuffnang

stat

blogpatrol