Monday, February 23, 2009

Things i need to do or buy....:)

My to-do or to-buy list....

  1. Kene beli selipar baru...selipar dah putus...yer saya tau saya ader selipar lebey dari satu...but still....(Ader org tu kata nak belikan kannnnn...)

  2. Kengkonon nak ubah suai bilik...nak kemas bilik...nak ubah katil sebab nak buh tikar yg dibeli lama dah yg hanya diletak di dinding begitu sahaja...hehehe..


  3. Need to send a few kain (kalo ader lebey dr 5 pasang tu kira a few ker?) ke tailor...dah outsource 2 pasang kat kampung...ader lagik 5 pasang nak hantar tp still stuck dkt bonet kete tu...i stuck on choosing da fashion n finding a good n cheap tailor...sy sgt cerewet....huhuhu...eh April ader org kawen....baju baru plizzzz.....:)....(abg panda...i still want that turqoise color kain yerkk...)

  4. I want to search who want to sell their celcom device...sebab rasa mcm nak terminate maxis berokband n pakai celcom berokband plak...hari tu test cik wan syamsiah punya cun jerk dkt umah cuma nak kene try setting dier sebab blogspot jer problem...ko mesti tau kan jort camno nak setel.....


  5. I need to buy my stock for my signus problem...senang ceriter ubat flu kene beli..dah nak habesssss....

  6. I want to at least buy a few of my wish list...perasan tak dua dah buang from list...hahaha...currently i need a watch n perfume...kalo dpt present pun best gak...please take note yerkkk....hahahaha...kenapa lah May lmbt sgt weyy...:P


  7. Basuh bajuuuuuu.....wahhhh....basuh bajuuuuuuu.....lalalalala......

  8. Finish my Grey's Anatomy season 5 asap n copy more of it from Wan Syamsiah....saper2 ader tak season 2 Private Practise?...yer sayer suka citer doc2 nie...doc2 tu kene hensem n menawan...charming ghitew.....:)


  9. DVD citer korea yg berlambak n berzaman pinjam tu biler nak setel nie...huhuhu...


  10. Pegi jumpa akak dkt Souq tu...yang telah menjanjikan untuk belikan hanger utk tudung2 ku...sonyap jerk akak oittt...kata nak gi Jalan Kenanga...tak tepon pun balik semula....huhuhu....

P/S I Luv U : Nie sebahagian jerk...pjg lagik list nie...hehehehe...tp byk "buy" dr "do" jer rasanya....ngeh ngeh ngeh....

# Saya cilok gmbr dr internet....tiada kene mengena yg masih hidup atau telah tiada...harap maklum...

6 comments:

unknown[panda] said...

wahh...br sebahagian...sebahagian lg tu cenggane r agak nye kn..:P
1. putus sbb ap[e yek...adakah dh ada babat di kaki..hihihi...selipar teva tu kn elok lg..:P
2. nice color..;)katil single je ker...
3. mak ai...raye lmbt lg beb..
5. cbe try jamu plak...ada ke..?
6. ada dh dpt ke wish list tu..:P nape buang yg lg 2 tu...
7. bape bulan pnye bj tu...or dh brape kali pkai br nk basuh..hihih
8&9 uh..ada mase gak layan cte2 cenggini
10. bley bukak kdai kt jln TAR r..:P
gud luck...;)

lil^RED799 said...

aku nak hanger tudung tu jugak weyh!!!
naaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!! kang nak beli roger! aku masuk duhet
hehehhehehhe

Eliya Hazreeq said...

aku nk komen kang pjg..punya la byk kain..dlm 5 helai tu 1 pn ko xbeli kaler turqoise kn..sbr je..org dh byk duit camni la weh huhuhu...

aku rase sempat aku smpi jln kenanga dulu..dr org yg ko kem tu kuikuikui =P

kuizikel said...

wah wah wah... bilik camtu sungguh ikea... ingat bilik ko, baru nak kagum sat..

celcom berodben ni kdg2 gambo blog tak kuar.. dulu2 ok..kena emel kat celcom n blogger ni.. hehe.. dulu kwn aku emel kat nuffnang, terus ok pastu... so mslh celcom ke mslh blogger..hmmm

weih hanger tu tak beli2 lagi..

last skli.. dah gaji ni.. gi la habiskan duit tu..heheheheheheh

ayusolo said...

panda :wahhhh..pjgnyer komen..tak terjawab den nie....hehehee...

lilred : ko nak aku post ker nak tunggu ko blk sini?...bukan ko dkt sana pakai tudung hitam tu jer ker?..hahaha..

elly : aku nak org belikan kot...hahaha...wey pegi jln kenanga roger aku yerk...

kuizikel : komen ko sgt merantap jiwa especially tang last tu....ranap aku gaji kuar nie kalo pk sopping jerk...hahahaha...

lily lotus said...

tu dia..slmt mensukseskan sume tu yer!

nuffnang

stat

blogpatrol