Friday, August 8, 2008

blk kg mkn2

Yup...its Elly...dier dtg Melaka mlm tu..sampe Melaka around kul 11 mlm..she plan utk gi Melaka dr awal sebenarnyer...n kebetulan waktu yg sama kitaorg pegi sana...so kitaorg ajaklah supper sesamer....dkt Crystale Bale...Melaka...Mkn seafood...:)





Tempat kitaorg pegi

Actually, masa sampe tu, dah kul 12 mlm...ingat naper lah tak ramai org...rupanya byk bende dah abis..dahlah masing2 mmg lapar giler...so, nie jerlah yg kitaorg dpt order sikit....tak semua gmbr mknn di ambil tau...utk tujuan keselamatan...takut ader yg terliur plak...hehehe...


Udang + Sotong

my fav one


Ni pun aku suka...


sikit jer kan


some of da food...

The food was not bad...since semua mmg tgh kelaparan kot..hehehe...tp nasik lemak dier mmg besttt.....together with kerang bakar...kerang dier besar2...aku mmg hantu kerang..so, mmg suka giler lah kan...hehehe...

Gedebak gedebuk...mkn punya mkn....sedar tak sedar dah nak kul 130 am dah...semua mmg dah ngantok gak lah kan...Elly+Aju pun nak drive blk KL semula......so, baiklah beransur pulang...

Us after mkn...

Kitaorg satu family mmg gerak 2 kete kan...wan kata mak dlm kete masuk dah pastu tido...hehehe..while in my car, aku mcm ala2 ngantok driving dgn penuh kusyuk n thrill(saper dah gi umah aku tau lah thrill dier mcm mana...kalah umah ko farihah...umah aku lg hutan kampung tau..)..the twins kene dgr tazkirah ringkas oleh Ustadz Hakim...hahaha...nak gelak aku....tak ngantok plak aku dok sengih sorang2...nak suh Akim drive, dier punya rabun silau lagi tahap dewa dari aku...at least i wore my specks lah gak kan....

Sampe umah pun dkt kul 3 pagi...tu pun tak terus tido...bantai tgk Private Practise sampe kul 4 pg kot...pastu masing2 kene tido gak sebab esok ader aktiviti lain yg lebih meriah...tunggguuuuu....

1 comment:

eliya'tale said...

rase x puas weh..tp even kejap insyaAllah akan ku ingat smpi mati..nasi lemak dia murah nk ya amps kn fara kah..xpenah weh aku mkn nasi lemak murah gilos..waakakkaaka..

jgn maraaaaaaa...lariiiiiiii setempat...

nuffnang

stat

blogpatrol