Thursday, August 28, 2008

do not move

yes... ader sedikit perubahan...credit to my dear kak leen...kalo aku, kem slm.....tak rajin yerkkk...nak wat posting pun tak nyempat...setelah satu dua post aku hilang mcm tu jerkkk...sejak tenet umah aku makin biol....sejak aku sakit balik Pangkor n malas nak blogging....n sampe skang lah aku tak post2 lg post yg beratur...anyway, thanks sebab masih lagi rajin mengview blog ku yg tak seberapa nie...:)...i know who u r...anyway, bg can kawan aku yg tak keje tu upload blog dier dulu lah...n i'll b bz this w'end osso n my diary pack jugak....kan dah kata, mana der w'end aku yg free....huhuhu....

5 comments:

eliya'tale said...

uitss..perli aku ke weh......

ayusolo said...

eh mana der elle....tak berniat pun...hehehe

Azwan Fadzli said...

elly akhir nye ko berjaya update blog ko...memcm ko bikin...mana gambo oversea??

eliya'tale said...

yea wan aku bjaya update blog..yg ko letak comment kat sini nape weh..ko ingat aku dgn fara ni share blog ape wakakaka..

gamba oversea mane weh..sbr2..sbr yea kwn2 hiks

ayusolo said...

hahaha...gadoh lah korang berdua...aku dgn elly tak share blog sebab elly artis pojaan aku...saku aku mengikuti nyer sahaja...hahhaa...

nuffnang

stat

blogpatrol