Thursday, August 7, 2008

blk kg..jenjalan...shopping....

Ni smbg part blk kg tu...lepas mkn2 we decided to go to area MP...shopping ler aper lg....



At RSH

Kita org nie...kalo gi shopping complex sesamer...tak masuk kedai2 mcm nie tak sah...even tak membeli pun...seperti mana boys tu kene gak singgah AL-Ikhsan FO setiap kali blk kg....beli belum tentu lg...n skang aku dah terjangkit sama...carik things 4 my yoga stuff....hehehe.....



Besarnyerrrr...

Haaaa...amik ko...satu lg Akim nie ahli tetap FOS gak...kalo nmpk sure nak masuk..dier ni kaki saiko mcm Elly...kalo saiko Wan, no satu...dua beradik nie kalo shopping berdua, asyik jerk nak beli bende same...hehehe aku ckp org kan...anyway, biler nmpk baju nie, takmo plak beli pakai sesamer...hahahaha...

Dalam masa dkt FOS nie my mom dah hint2 nak gi seberang jalan...g Dataran Pahlawan...asyik jer hint2...sejak dier nmpk ntah mamat artis mana lg dlm FOS tu...kitaorg tak kenal lah sgt...knowing my mom nyer ilmu dlm hal artis Malaysia nie lg terror beb...so, berlari lah kami semua ker Dataran Pahlawan berjalan beramai2 untuk satu acara....



Haus...nak air....

Masa nie dah stop dkt OldTown...penat n haus giler...yerlah lama giler tawaf shopping kompleks n beli memacam bende...knowing aku ader adik beradik yg cerewet dlm beli sesuatu...lama giler wey nak decide n carik brg...huhuuhu...mak takmo berhenti minum...dier g jalan sengsorang tinggalkan kitaorg...so, tapau air jerlah kan...


I've told u earlier...No pictures please.....



Wan + Beng

Wan dah penat giler berjalan..bukak kasut n garu kepala...masa tu dah kul 8++ dah...



Konsert

Main hero...Zahid.....

Rupanya...Mak nak ajak gi tengok Gempak Selebriti Astro da musical...hehehe...Mak nie mmg pelanggan n peminat Astro yg setia...n this is not da 1st concert that I brought her okeyhhh...setiap kali nak pegi, aku ler teman kan...sebab tu lah skang nie even Mak duk sorang2 dkt umah...dier ader ASTRO MAX dkt atas...n ader 2 TV dkt bwh with satu TV utk tgk DVD n satu lg dier nyer Plasma siap Astro lagik...semua tu dier duk tgk sorang2...hahaha...dahsyat tak mak aku???...ooo my twins bro dah tak duk umah dah...belajar tmpt lain..tu pasal mak duk sorang2....

Duduklah kitaorg berkg tgk konsert tu...suprisingly, menarik n best sebab dier buat mcm teater....best best...kiranya takderlah pulak kitaorg nak mengeluh kan duk lama2 sambil tunggu seseorang.....


Me+Beng


Mom + ???

Akhirnya, lg 15 minit nak abes konsert baru seseorang yg atas tu sampe...hehehe..next post I will elaborates more okeyhhh....

4 comments:

lil^RED799 said...

owh zahid kuuuuuuuuuuuuu :">

eliya'tale said...

huhuhu aku dpt rasekn konsert ni mmg best even bontotku br nk panas dh abis wakakaka...

eliya'tale said...

huhuhu aku dpt rasekn konsert ni mmg best even bontotku br nk panas dh abis wakakaka...

ayusolo said...

lil red : ko mmg peminat zahid yerrrrkk??

elly : banyak lah ko nyer panas weyyy...duduk tak sampe 10 minit kan.....uweeekkkk...:P

nuffnang

stat

blogpatrol