Wednesday, August 20, 2008

wed sal

Ampun lagikkkkk...hehehe...dah 2 minggu dah berlalu makwe Sal nie nikah...aku baru nak post gmbr2...nak update blog bagai kan dah tak sempat...byk sgt keje nyer di opis skang nie...lgpun dkt umah lately nie tenet mcm hampeh...kalo tak pun aku ader jerk aktiviti di waktu mlm2...ader jerk jumpa dgn org or aktiviti dpn tv...hehehe....so, just enjoy da next pics yerk...



ni Sal tgh bersiap bagai..kalo nak tau citer, cameraman bertuah dier tu lmbt giler...org dah habes makeup baru nak sampe...so aper kes tu?...cian Sal...so, kitaorg lah cameraman tak bertauliah nie...hehehe...dier pegang tepon (tgk betul2 gmbr...pegang tepon pun maintain cun...cayalah!hehehe) tu pun mengepush Tariq utk mencarik dimana kah mamat joe jambul tu...hehehe...lagi satu hal, mak andam dier tu cengih@garang giler muka...sungguh tidak frenly...Sal kata dier sakit...rupanya Beng+Wan pun kenal kakak tu...dier kata selalu tak pun...selalu kakak tu baek...betullah tu...biler kita sakit, menggangu emo kita...aku nie kalo tak sakit pun emo gak...mcm mana tu??...hahahaha



look at this photo...aku teringat...minah 3 ekor nie bertekak pasal jalan nak gi kenduri Sal next weeknyer...hehehe...takmo masuk campur...sebab aku tak pegi...Elly pun tak pegi...so dier menerangkan dengan jelas kepada mereka yang bakal pergi...anyway, do u spot something from this pic...nice watch kan...hahaha...larrrriiiiiiiiiii........


Me, Wani, Sal, Not n Elly

Now, all of us dah ready utk gi Masjid, utk majlis nikah lepas Asar...

cer tgk situ berapa ramai beratur utk nikah on 080808

giler ramai org dkt masjid hr tu....semua org nak menikah tarikh tu kata...huhuhu...mmg dier wat express n serentak...sampai biler dah nikah pun aku tak perasan...tup tap, dah siap...


me+Sal...dier tak sempat nak nangis...:P


Sal+Tariq seeing each other after nikah dkt blkg masjid...


sesi amik gmbr dkt masjid

Kitaorg tinggalkan pengantin wat sesi amik gmbr, n kitaorg blk dulu...masing2 dah lapar...especially aku yg tak lunch n bfast dari pagik lagik...huhuhu...naik kete berenam, n menuju pulang...

Elly+Aju

Nie antara aksi kill the time sebelum dijemput mkn...bukan aksi tgk gmbr tau...aksi amik gmbr sendiri utk blog sendiri yg tak berupdate2 lg lama dari aku...hahahaha...

Sampai2 jer umah Sal, masing2 carik air...tak sabar tunggu tuan umah pelawa utk mkn...hahaha..jam dah kul 6++ dah masa tu...minum air bergelas2, akhirnya tibalah masanya....lauk sgt sedap weyyyy....kerana terlampau lapar, tak menyempat aku nak ngamik gambor nyer...nak tau mkn aper???...rendang ITIK, sambal petai UDANG, ulam2..n etc...tu 2 utama aku ingat..yg lain aku tak ingat dah...almaklum dah lama sgt...hahaha...

my must have pose 4 wed's...:P..yer saya telah chubby n gemuks skang nie...huhuhu...

US with pengantin...

So, then its time to go home lepas makan2 n amik gmbr...


cer teka kaki2 saper nie....(someone showing her new shoe)..:P


it US...org yg walaupun dah kuar umah tp tetap nak posing2 borak2 dkt tepi kete..hehehe...


Me+Elly

Actually baru jerk jumpa Elly masa nie...dier baru balik dr Bali smlm nyer...korang tgk dr awal tadi perasan something tak...tak perasan ker...perasan lah weyyyy...baju aku dgn Elly sama...hahaha...not da same ler tp tema sama lah kan...hehehe tu baju Raya kitaorg....ingat tak projek Gulatis n Jln Tar masa post awal2 dulu....haaaa nie lah salah satu kain nya....pakai jerk dulu...pastu hantar dobi, then raya nnt pakai balik...hehehe....ssshhhhh....jgn ckp org yerkkkk...:P...ader lg ker Elle baju kita yg sama yg tak pakai lagik sesamer??...hahahaha....:P

To Sal+Tariq.....congrats yerk to both of you...selamat menempuh alam rumahtangga.....cheewah script tak hengat...jgn lupa jemput aku gi umah baru korang tu...nak gak aku menjejakkan kaki..sowy osso sebab tak dpt dtg masa kenduri hari tu...tuntutan keje plak time tu..kene gi outstation...

ooo 4 ur info, i need to be out of town again on that week...aku kan main out of KL jerk w'end...n so this coming w'end...yea yea...tak sabar nyer....bulan ogos bulan aku perabih duit gi merayau out of town...baik utk keje or sendiri carik pasal...n this is my vacation at the end of month b4 puasa...hahaha..peduliksssss....nak gi gak....so, tunggu jerlah aku post esok lusa nnt yerk...so, there u go the answer 4 da late posting 4 the next few days n last w'end....august adalah bulan cuti2 malaysia....:)

5 comments:

Azwan Fadzli said...

anyway, do u spot something from this pic...nice watch kan...hahaha...larrrriiiiiiiiiii....... ---CERRUTI 1881--- mahal tu beb... hand beg tu brand ape ek?? yg elly pkai tu...style gler... mau ribu riban arge dia.... hahahahahahah laaarrrriiiii..........

lil^RED799 said...

gambar no 3 je dah perasan baju korg sama.....hahahhaha oi...simpan wat raye lah!

Naz said...

elly cam dah lost weight sgt since jumpa masa tgk sepi ari tu.. best best...

ayusolo said...

Wan : hahaha...larriiii weyyy...nnt dier serang kita....but, mmg hbag dier cun kan...rare kan...cap aper tu Elly??....riban kan...hahaha...larriiiiiiii...

Lilred : simpan lah nie...bg test pakai sesamer dulu...raya kg lain kata...:)

Naz : Elly claim dier dah makin berat...tp maybe sebab masa tu dier frust giler sebab Bali susah nak mkn kot...hehehe...

eliya'tale said...

amboi2 korg...suka ya ngumpat aku weh..bgs2 kutuk depan2 aku suka..

wan, ko mmg dengki kn..baik ko doakn aku lg baik tau..wakakaka..

lilred..simpan raya la ni..xtahan dh nk pkai..hehehe

naz..bdn saya maintain okeh..xturun2..mayb reflect color bj la naz hehehe

eh tlebey sudah..adakah ni blog aku..wakaka..maap cik tuan ayusolo..mnumpang kaseh ni..

nuffnang

stat

blogpatrol