Friday, August 1, 2008

Balik kg...Part 2

Siapa mereka??



Hehehhe....tgk gmbr nie maybe korang dah leh teke saper...itulah aktiviti diaorg dlm umah tu sebab org lain tak layan durian mcm dia org...kem slm okeyyy...this is how both of them enjoy their lunch while waiting others bersiap2 to go somewhere else...

P/S : tujuan gmbr ini diambil adalah utk di mms kan kepada seseorang..dgn tujuan utk bakar line...hahaha....

5 comments:

Ibu Emir said...

farah other ngan kak aisyah tu yer,, ok tak taste die, not too sweet ke? the design tu farah cakap ke, n is it buttercream or gumpaste?

eliya'tale said...

uish mmg tabakar line aku..smpi arini aku tahan nafsu mkn deroyan..xde rezki nk mkn deroyan kg ko huhuhu

ayusolo said...

Mira : haahorder dgn k aisyah tu...taste dier ok, xmanis sgt...just nice...farra amik buttercream

Elle : takper ko baik demam nnt mkn lah puas2...dah nasib ko tak sihat time musim buah nie kan...huhuhu...

Azwan Fadzli said...

ly...ko tuka la blog ko nye tajuk... dr eliya tale ke MIA forever.... hahahahha

ayusolo said...

ely mmg tgh MIA pun skang nie...hehehe...can't wait to see her back end of this week...:)

nuffnang

stat

blogpatrol