Thursday, July 31, 2008

Balik kg....Part 1

Yea yea...setelah sekian lama tak blk kg....aku pun with other family members pun blk kg.....Alil jer yg takder....dia kene keje...so, me+Akim+Wan+Beng decided utk blk kg last w'end together2....

Kitaorg gerak from my house lebey kurang lepas maghrib...since aku pun tak solat...lg lah cepat aku siap kali nie..hehehe...kira buat record lah aku siap dulu b4 diaorg sampe....selalunya, aku kelam kabut bersiap sebab lately nie aku jenis larik timing....hahaha...ngaku sendiri yerk...tp lmbt2 aku pun, ader org tu lg lmbt dr aku....hehehe...lariiiiiiiiii.....

I drove all da way from KL to Seremban as fast as i can becoz aku tak mkn lagi weyyyy....lapar bangat...but then u know what?...sampe Seremban, kul 9 kot....org mcm semut...ramai gilers tak hengat...nk dpt tmpt duduk pun takder harapan....setelah menapau alas perut utk seketika, Wan take over n memecut laju ke Jejantas Air Keroh nyer perhentian...rupanya Wan & Akim ader tujuan lain....

Nak kejar FO Al-Ikhsan...sempat ker korang rasa??



CLOSED

Hehehe..sampe masa tu lg 5-10 minit kot nak kul 10pm.....turun kereta, Akim dah berlari sepantas kilat...dgn harapan bukak...hehehe...sampe dpn kedai tu, tak puas hati tgk dah tutup...aku jwb senang jerk...bdk2 kedai tu blk awal nak gi dating...hehehehe....

So, then we all pegi mkn2 n terus blk umah...umah aku kira jauh gak lah dr pekan Muar tu...kene masuk hutan bagai sikit...kiranya adventure lah jugak...saper pernah dtg masa Wan kawen tu, tau lah jauh tak jauh...al-maklum, duk dkt Felda USJ...hehehe...Ulu Sri Jaya...

Selalu kalo blk kg, kitaorg mesti bwk blk JCO...since semua peminat donut kan...tp kali nie, aku bwk blk bende lain plak...iaitu...


Cute cup cakes

Cute tak???...hehehe...mula2 nak mkn masing2 mcm sayang..cute konon...sekali dah mkn...hehehe...best2...aku tempah nie pun melalui Mira masa borak2 dier yg ckp cer riki blog nie...http://www.aishahmad.blogspot.com/........Mira tempah 2biji kek besday Emir dgn akak nie...cute sgt...

Memandangkan akak nie dekat sgt dgn umah aku, so aku pun booklah...sedap2....motif nak wat design nie suka2 jerk...sebab selalu biler blk kg, excited nak jumpa kucing2 nie kan....selain jumpa mak n mcik2 aku yg lain lah jugak...hehehe..baik aku mention nama diaorg...tak nnt mak aku baca blog aku nie kang, kecik ati plak..."blk tgk kucing jer ker?"...hehehehe...sambil menyelam minum air...lagipun kali nie nak melawat mcik aku yg sakit teruk hari tu....

Eh, dah panjang lebar bebel...continue next post lah, what we did on da next day...satu hari yang panjang sampai ke pagi...tungguuuuuu....

3 comments:

eliya'tale said...

hehe..cian wan and akim..briya seh nk g al ikhsan..huhu..simpan hajat utk nx week la..

sedapnya cup cakes tu..nnt ade event kita bley tempah weh..sedap je aku tgk..gamba kucing lak tu..syg gle nk mkn weh..

Azwan Fadzli said...

ala aku g time blk nye..tp barang yg ade nk bli pn bkn saiz aku daaa... sakit ati kekdg nk bli brg kt factory outlet ni..tgk saiz ko je ly..hahahaha

ayusolo said...

elly : haah nnt kita order suka suki...bulan pose ker nnt kan...mmg saynag giler nak mkn biler cute, tp biler dah mkn..hahaha...nyum nyum...

Wan : ko kutuk ely mcm siot jerk...hehehe...aku dgn beng yg beli brg...korang beria jer lebey...

nuffnang

stat

blogpatrol