Thursday, July 24, 2008

Chill out with frens n family....:)

Sowy ler lmbt sikit post...lately nie bz sikit ler yerkkk..baek dkt opis mahu pun dkt umah (aku pun tak sure aku bz aper dkt umah...hehehe)....

Ni lah salah satu tmpt yg kita org pegi last w'end...sebenarnyer mmg unplanned langsungggg...aku dahlah bgn tido awal giler sabtu tu (9.00 am considered awal ok 4 me on w'end..hehehe)...sebab kan aku ckp jumaat mlm aku tido awal...so, aku pun as usual, decided to hang out with Wan & Beng...dgn alasan ajak diaorg carik brg2 yoga aku...hehehe..hr tu kan masa dgn Elly dah carik, tp takder...as usual, sambil2 nak kuar umah tu (around 4++), sebab wait Wan blk keje, sms Elly mintak idea nak mkn mana...kami bertiga tak mkn dr pg lagik...haruslah kebulur kan...so Elly gelak2 ajak Chilis, Wan tanya ader berani, jom skang!!!....sepantas kilat dier g carik laki dier yg dkt opis n nak turun Midvalley gak untuk berchilis bersama2....

And here we go......

as usual, nachos as an appetizer..

For us, nachos nie menu wajib...mesti amik lah...mmg berebut mkn lah..lapar kata.....


dgn sekelip mata ia licin...:)


my dish..besssttttt!!!!!

Aku tukar2 menu...suka try bende baru...best wey...i can rekomen this one...sandwish something...lupa nama weyyy...best2...budak amik order tu kata kecik jerk...aku siap ugut dier, kalo kecik sgt siap dier...ampunnn..besar siotttt...


Hazreeq@ Aju@Elly's Hubby dish...

Aju nie kalo Chilis mmg amik menu sama...dah pk dari rumah agaknya...hehehe..mmg feveret dier...nak bungkus bende nie pun dier dah terror dah...aku kalo amik fajitas nie, suka amik yg ader mushroom...nyum nyum...


Elly's dish...

Eliya nie..mula2 baca menu beria-ia...pastu dier katup laju2 terus decide nak bende nie..oldtimer burger ....takder bende lain...biler kata dah pernah order, dier kata belum...leh percaya ker elle?...aku tak cayer...wan ko percaya ker??...hahaha....

Beng's dish...

Ni plak mknn Beng...try n error...but best gak Salmon dier nie...cuma nasik dier tu aku kureng...rasa herba2 sikit..tak masuk lah kan bg aku...hehehe..Beng dpt award dari kita org hr tu...dish dier paling mahal..n dier nyer lah yg paling licin...Beng menang mkn paling hebat...hehehe..kan Elly...


Wan nyer mknn

Nie mknn untuk org yg takmo kalah...dier kata dier sgt lapar...giler lapar...satu hari bekerja berat...angkat tayar kereta api segala bagai (Wan keje asah rel "kereta api")...hehehe...dier konon order nak berat2...pastu bukan habes pun...1st time aku kene tapau dkt Chilis nie...aku lupa tanya dier, aper jadik dgn fajitas dier bwk blk letak dlm fridge tu...maybe simpan utk setahun lg???...hahahaha...

Selalu dulu2 kalo sampai mknn, berebut nak mkn..tp skang nie, cuba tgk, biler sampai mknn kita org buat aper....

Aksi poyo....


Sesi berlakon...

Itulah kejenyer...amik gmbr dulu...sorang pun takleh nak sentuh food...hehehe....cian Beng dah lapar tgk mknn nak mkn...:)

Adakah anda telah lapar....hehehe...ok nnt kalo nak gi sini sesamer, tag lah aku sekali...my other frens will b going to Chilis this coming Saturday...even they all planned earlier than us, tp kitaorg dah jejak kaki dulu...maybe sebab dah tau all of us not gonna join u all nnt...yerlah atas sebab2 tidak dpt dielakkan...nanti i'll blog later where all of us going k...:)

MUKA-MUKA KAKI CHILIS + KUAT MKN

Elly + Aju (aksi tunjuk cincin)


Me....(kan Chilis dlm wish list ku)


Beng & Wan (Kene ketuk sekali hamikkkk...:)


US...

P/S : Ader satu lg tmpt mkn dlm wish list aku tu yg aku pegi....cer teka mana satu yg aku telah pegi w'end lepas...hehehhee...

4 comments:

eliya'tale said...

ko lupa letak scrip..brani la..ni eliya shazeli tau wakakaka..aku g sana nk cr kasut..tp xsempat, brg lain yg dnbeli :P

aju dgn fajitas xbley dipisah kn..aku xpenah ode oldtimer laa..slalu aju tau..aku slalu amik triple play remember? xcaya tanye beng..xbley tanye wan..wan sgt bias hahahaha

beng menang acara mkn kali ini..1st time weh..bley msk book of record kita kuikuikui..nasi wan pn dia abiskn...cayala beng

weh muka2 kaki chilis + kuat mkn tu cam trase beno aku ni..tp aku tetap sokong tittle tuh wakakaka..

yaa..biar saya teka which wishlist yg kamu dh sempurna kn..cam aku join skali je huhuhu

ayusolo said...

hahaha...elly buat karangan...

apakah barangan yg elly beli itu??...kerana kita beli bende yg sama kan...even aku pun beli tambahan bende lain gak...hehehe..

weyyy ko takyah lah teka dkt mana...sungguh tidak patut sebab ko pun ader bersama ke tempat kejadian...bagilah aku post blog dulu nnt...aku bz lah weyyy lately nie...hehehe...

Azwan Fadzli said...

aju tak caya elly xpenah ode oldtimer..aku tak caya ly...ko nk bli kasut??? dh kt 2 bln aku dgr tp tak bli lg kan...heheheh..fajitas yg tapau tu dh mkn la...ade campur fajitas + fungus....sedap sey...

ayusolo said...

ya betulll...wan tak percaya sepertiku...
aku tak tau dier nak beli kasut bila si elly tu...hehehe...ker dier tunggu kasut aku bg dkt dier...hahahaha....

nuffnang

stat

blogpatrol