Tuesday, July 22, 2008

sneak preview.....

what should we eat??

korang tau kan dkt mana nie...cuma maybe branch yg seblah mana jerk tak tau lagik...kalo dah tak mkn sehari suntuk, haruslah pegi mkn besar nama nya...di mana kah ini...tunjuk menu tu sure dah tau kan...hehehe...aku dgn muka excited...wan dgn muka confused...while beng dgn sengih2 jerk....nak tau kitaorg mkn aper??....tungggguuuuu....

p/s : tak sabar aku nak post gmbr mknn since td tgk lilred post dier nyer lunch...wey lapar nie lah...huhuhu...


4 comments:

lil^RED799 said...

makan ape oiiii.......waaahhh lama tak p chilis nih....

amir fififudin said...

AKU SUKA CILI TAPI CILI API JERUK AH

ayusolo said...

lilred : tungggguuuuu...gwe tgh carik time nak upload gmbr jerk nie.....semoga membuat anda semua kepingin ker sana jugak...:)

Fifi : aku tak suka cili api jeruk tp I'm sooooo in luv with CHILIS...:)

eliya'tale said...

hehe mkn je weh..cepat2 upload..blog kita sure same hehehe..nyum2..

weh nnt try temp br eh..aku nk list out after this..

nuffnang

stat

blogpatrol