Friday, July 4, 2008

baju baru....



ingat tak sambungan dari pada posting pasal kain tu : http://ayusolo.blogspot.com/2008/07/kain-oo-kain.html



sebenarnyer, aku mmg plan dr awal nak carik baju kaler kuning...sebab aku takder n jarang sgt pakai kuning...so, matlamat tercapai masa carik kain hr tu...ramai gak tgk kain nie makan hati...ader lah sorang hamba Allah tu siap ugut, kalau aku tak beli, dier nak rembat (wey, kain ko lg melambak dr aku kan...jgn nak caras aku k....)
nie salah satu drp kain yang dibeli....ader lg dua tgh in proses....hikhikhik......nnt kita serbu megy yer elle hujung bulan nie...
korang rasa ader ke tailor yang baik ati yg mampu nak berkejar siapkan baju yg cerewet n leceh (tailor aku yg kata) nie dlm masa seminggu lebey jerk...hahahha...suka suki aku jerk kan...mula2 aku kata takper bulan depan aku amik...esok pagi aku call ckp nak amik dlm masa seminggu...hahaha.....mmg selamber....




aku suka kain dier nie...tu tailor tu yg suh wat mcm tu...hehehe...suka suki jerk dier nak jahit mcm mana...dier kata dier cuba...hehehe...suka hati ko lah megy oi..
masa nie aku beria utk bersiap bagai utk satu majlis.....nak tau majlis aper...tunggu jer lah...nnt aku post gmbr...takpun korang dah tgk gmbr aku melambak dkt facebook tu kan...hikhikhik....
P/S : baju nie aku nak buat baju raya gak tau...ssshhhh...jgn ckp org kalo nmpk aku pakai raya nnt...lepas nie hantar dobi, dry clean, n then terus simpan pakai raya...hehehe....

3 comments:

Mohamad said...

wahwahwah..bkn main ko yea..siap focus nmpk..wait entry aku lak eh hahaha..aku bkn nk caras ok..aku xsanggup tgk kain cantek cmtu xde org beli..dh la murah..mmg xpuasati..huhuhu.eh beb..bkn kita nk repeat for another occasion ke? baik ko pk elok2 sblm simpan..kuikuikui

rose zan said...

hye, fara... thanks 4 belanja me wif da nice ns lemak at VILLAGE PARK!! camtik bj ko.. nice colour.. elle, hows ur bj? is it ready to exposed!!

ayusolo said...

elly : yang ko gi bg komen pakai id aju naper...hehehe...kita kan nak tmbh koleksi baju sama byk2...ni baru satu..wait lagi 2 pada megy k...hehehe...

rose : no prob..thanks jugak 4 da asam...haah, aku tak pernah ader baju kaler kuning...lepas nie aku nak carik kaler putih plak...:)

nuffnang

stat

blogpatrol