Monday, July 21, 2008

white bags

Apa aktiviti aku w'end lepas??...setelah puas tido pada jumaat mlm...sgt lama ok....sgt tidak larat mahu ke mana2.....even ader org tu ajak kuar mlm tu....naseb gak tak jadi....sebab saya sgtlah penatnyer...tak tertahan....

So, besoknyer...i wonder what to do...setelah bersms bagai dgn ramai org...saya telah berjaya membuat hingar bingar di w'end nie...aktiviti yang sgt penuh.....salah satunya ialah.....SHOPPING...hahahaha...wajib agaknya setiap minggu aku register diri dkt shopping complex nie...hehehe...

So, as preview...saya pegi dkt kedai nie buat aper yerk....sajer jerk gi tayang beg baru...hahahah...i did bought something from NIKE...but baru ku tahu yg dkt Midvalley, Nike pompuan tu dah pindah atass...dkt bwh nie jual Nike pesen2 utk lelaki jerk rupanya..so, sambil jenjalan2, my bro took a snap of me...berposing sebelah beg2 yg cantek tu.....korang rasa, mana satu lagi cantik??...ker beg aku tu gak yg cantek??.....hahaha....tp, beg aku tetap takleh lawan beg sorang makwe tu...beg dier lg hotttttt!!!!!the topppppp!!!!!!...ooopssssss.....larrriiiiiiiiii!!!!!!


whiteyyyyyy...

P/S : what to eat 4 breakfast+lunch+hi-tea+dinner+supper??....tungguuuuuu...

5 comments:

eliya'tale said...

white bag haaa...makwe mane weh..saje la tu nk malatops kn aku..hahaha..aku ke weh..siot gle la klau aku kn..tau la pkai bag br..bag raya konon..hikss

ayusolo said...

hahaha...terasa ker cik puan...ahaks...beg raya ker??...mana der...my 1ST white bag tau...:)

Azwan Fadzli said...

cis...first white..sape yg tak pecaya..dia berade dlm golongan yg benar...

eliya'tale said...

hehe perlu kah saya brada dlm golongan yg benar kuikuikui

miss cloudy said...

hi ayusola..macam ratu ayu solo je..hehe...ermm..just dropping by...interesting life u have...will come by again...

nuffnang

stat

blogpatrol