Wednesday, July 16, 2008

M.A.R.A.H.

saya sgtttttt MMMMMAAAAARRRRAAAAHHHHHHH pada hari ini.......tak pernah2 aku blog time opis(selalu blog mlm2 n wat schedule posting k)....tak tertahan perasaaan ini.....saper dtg jer dkt aku sure kene caras hari nie...mmg nasib tak baik lah kan....so, kalo berani...dtglah carik pasal dgn aku kan....carik gadoh ker....rasa2 nak tipu aku pun try lah wey...mmg ko akan kene lah kan...meh try sini....nak rasa penangan kelazeran aku.....yg pasti hari nie darah ku mendidih....GERAM WEY!!!!BENGANG WEY!!!!!

SAYA :
MARAH
BENGANG
GERAM
MENYAMPAH
BENCI
p/S : Oleh yang demikian, jgn carik pasal k....

3 comments:

eliya'tale said...

waahhh..sgt takot..lariiiiiiii

weh sbr weh..tarik nafas..istigfar bbyk..jgn mrh sgt..nirrojim msk bdn ni weh hehehe...sbr2

Azwan Fadzli said...

astaghfirullah....astaghfirullah....
ni kena sampuk ape...elly pgl bomoh..
baik kite lariiii...

ayusolo said...

wey...bomoh2 plak...aku bom korang kang baru tau...

nuffnang

stat

blogpatrol