Sunday, July 6, 2008

di satu pagi yang indah....

tiba2 aku dgr bunyik sms...masa tu tgk jam kul 9 am...
"ko dkt mana?dah gerak belum?"
wah...aku tgh baru nak bukak mata aku balas...
"aku tgh berguling baring atas katil lagik...kata atas 930 am kan"
pastu dier pun balas
"aku dah gerak, ko gerak lah skang"

adus....sempat ker aku nak bersiap bagai semua...aper lagi berlari ker langit lah...dalam aku nak bersiap tu plak hmate aku mintak opinion pasal kain-kain dier yg baru beli 13 pasang dari Labuan tu...tgh aku dah nak kuar umah tepon aku berbunyi....
"oit..baru mandi ker??..."
"taklah, tgh nak kuar umah lah nie...ko dah dkt mana?"
"aku dah sampai nie..."
"ooo ok...tunggu jap, bagi aku 20-30 minit yerk.."

aku dgn secara pantas nyer...terus memecut laju ke tempat kejadian...bukan dekat2 nak pecut dlm 20 minit...setengah jam gak lah baru sampai...dahlah kene tempuh byk kete plak pagi2 nie....

sebenarnyer, aku gi makan nasik lemak dkt Village Park Restaurant dkt Uptown PJ....alaaa yg masuk JJCM tu...


nyum nyum...

kesian tak kawan aku carik seat lama giler beratur pastu tunggu aku dekat 30-45 minit..maap yer cikgu....


yes...i had a breakfast dgn Cikgu Rose Zan..hehehe...sebenarnyer dah lama nak jumpa Rose amik asam..tak sempat2...midnite smlm baru sms carik time nak jumpa b4 dier balik Kepong...

dok melepak dkt situ sampai lebam..bayangkanlah...start borak n makan dr pukul 10:00 AM sampe pukul 2:00 PM...hahaha...mmg borak sampai lebam...byk jerk citer...sampai ader sessi kuar tisu lap air mata ker air hingus???...hehehhe...org yg tumpang meja kitaorg duk sebelah pun lebih dkt 10 couple kot...kitaorg duk dkt 4 jam tak bgn2...:)

thanks Rose sebab temankan aku bfast and dgr semua citer2 aku tu...serta yang penting sekali bagi aku asam tu...sampai umah Beng terus aku mkn tau...hehehe...

P.S : Aku pun tak pernah lah menahan sebegini lama utk berceriter dgn Elly aper aktiviti aku utk hari nie..sebab dier tanya aku buat apa, aku mcm ingat2 lupa aku ckp ker tak aku gi jumpa Rosezan....sepanjang ym midnite nie aku just pesan, esok pagi ko bgn, tgk blog aku...hehehe...nnt aku private2 citer dgn ko yerk...:)

4 comments:

RoSe ZaN said...

aku nk tmbah sket... fara, thanks coz belanja me ns lmk yg best kt village park 2 for my bday.. ye ke 4 my b'day?? he3.. ape2 pn thanks again...

ayusolo said...

heheh no prob beb...aku pun suka nasik lemak dkt situ...best best....

eliya'tale said...

huhu..sudah la rose..mls layan..bukan nk ajak aku huhuhu..wey kecohla wei..nk sorok2 crite lak skrg..balas dendam ke kuikuikui...xpe2 one day aku nk gak brkfast dgn cikgu..aku suh cikgu turun kl..brani x cikgu brkfast ppagi kat kl? hohohoh

ayusolo said...

wey...marah nmpk..hehehe...aku tau kalo ajak pun tak guna sebab ko kan bz jerk...dgn weds melambak2 di hujung minggu kan...xper, minggu dpn kita bfast sama..ader berani??...

nuffnang

stat

blogpatrol