Monday, July 14, 2008

La Senza & Secret Recipe

Abis je seminar on Thursday tu (dah habes ker masa tu??...:))....Aku amik tepon, sms Elly ,


"Beb, jom KLCC skang..."....ngamuk gak lah pompuan tu...yerlah, dier lum mandi lagik...dlm tunggu-tunggu dier, byk gak tempat aku dah merayau........


Elly sampai jek, kitaorg berjalan2...sehinggalah aku bwk pegi kedai feveret dier nie...cer tgk aper telah di lakukannya di kedai tu....


-apply for a new membership-

Elly telah berjaya mengapply La Senza membership card..dier kata 1st form dier kene tulis as married.....hehehe.....nnt aku nak tmbh koleksi La Senza aku lepas nie, aku ajak Elly beli lah.....ader extra discount...aku masih teringat2 satu baju tido (yang kaler red n black PJ tu beb)....cun giler kan...takper, aku pakai dulu yang baru beli tu kan...ko pun dah ader byk kata...ahaks...

Lepas melanguk cari tempat mkn, decided to pegi SR....dkt KLCC tu rupanya takder set-set bagai...so Elly ajak kuar dr KLCC and pegi tmpt lain yg lebh menarik...di mana kah itu??...aku ikut jerk...al-maklum Elly yg drive kata...hehehe....

Kita org pegi SR Ampang...sebenarnyer, byk gak tmpt kitaorg pegi dkt ampang tu...nnt aku citer yerk....

aku yg dah tembam...huhuhu...
well, to b continue later lah...nak kene korek2 gmbr semua pada Elly , tak best plak post takder gmbar kan...daaaa....

3 comments:

Life huh... said...

oooo, baru aku tahu korang beli bra and spender kat mana....mesti ada kaler purple dalam wardrobe ni...ha ha ha ha!

ayusolo said...

hehehe...siot jerk mamat nie..mcm2 kaler ader...bukan setakat purple...but black is still must have color...ahaks...

eliya'tale said...

pcik..weh..pcikk ko ni sibok je tau..suma jenis brg kat la senza tu la beli..ape main beli bra and panties je hohohoho

Fara..nk pic aku isi form ni..1st time ni isi form as married..mmg kene wat blog hahahaha

nuffnang

stat

blogpatrol