Friday, July 4, 2008

buku citer...



ader org tu telah pun membeli buku ini...buku yg dah lama aku nak beli...tp ku tangguhkan dulu sebab aku ader 6 buah buku nak habiskan dlm tgn...tak ker tamak namanya kalo aku beli lagik kan...hehehe...memandangkan ko dah beli kan elly, nnt nak pinjam jerlah....hahaha...aku dah baca sikit hari tu...masa aku melepak dkt borders...best best...

P/S : elly, ko dah baca ker buku-buku shopaholics collection yg ko pinjam dari ku itu...sila lah jawab yerk...nnt leh smbg with my cecilia ahern collection plak k...which i do not know when lah kan...hahahaha...

2 comments:

eliya'tale said...

wahwah..hehe jelous la tu..aku dh bc abis dh buku ko..aku nk abiskn buku aku tu lak..nnt kita tukar2 lg..aku kn byk mase..aku nk beli buku utk study xde lak kn..nasib la aku rembat saje ekekeke

ayusolo said...

okies..nnt bg aku pinjam yerk..which i think lama lagi lah kot...hehehe...

nuffnang

stat

blogpatrol