Wednesday, July 30, 2008

lunch on friday...

Everybody knows that Gomen's nyer rehat hr Jumaat agak panjang sedikit...hehehe...sikit ker pjg dier??....hahahha....

Anyway, hr tu gi mkn ikan dkt Manhattan Fish Market....dkt Alamanda ader...kuar dgn makwe 2 org nie...kitaorg jarang lah nak habes masa gi window2 shopping ker...just nak hang out borak2...so, dah 2 kali berturut2 kuar sesamer, dkt sini jerk yg CONFIRM ader tempat duduk n tak ramai org...tempat lain, hampeh..sure ramai n tak best nak lepak2 n borak....lagipun last time masa gi SR dulu, layanan dkt Alamanda sungguh ttak bestttttt....huhuhuhu...



Tengah aku tgk2 menu bpk nak order aper


Same with Zurin

Mem Zurin kita nie pun baru jer start keje last week dr cuti kawen dier...so, byklah bende nak borak postmortem...hehehe.....yg pasti dier nmpk gelap sebab baru blk dari Bali tu kot...semua gi Bali mmg jadik gelap yerk...hehehe...so Elly, u take care k...ahakssss...



Bibi also bpk nk mkn aper

Sebenarnyer, da nite b4 dah bergayut berborak dgn BB nie...lama tak dpt borak dgn dier...nama jer keje dekat2...al-maklum masing2 bz....n i got some projects dgn BB dlm waktu terdekat nie...so, we gonna meet again this coming Friday kan BB...hehehe...


Konon2 tgk menu lama giler mcm pilih bende lain jerk...but last2 me n BB still stick with da same menu...ahaks...


Mknn wajib di sini 4 me - Fish n chips


While Zurin choose something diff than us...

Nyum nyum.....

Borak2 lepak2...lama tak berjumpa rasanya...last sekali masa Zurin b4 kawen n b4 dier nyer course dulu....lama sgt dah tu...Bb pun sibuk skang dgn preparation dier nak kawen nie....chaiyok2....

Actually, semua mkn beria hr tu...maybe sebab lapar sgt kot...pastu last2 muak..mcm nak muntah dah tekak aku nie..tulah mkn ikan byk sgt...hamikkk situ...hehehe...


BB & Zurin...muka kenyang...:)

Anyway, thanks Zurin 4 da ride...I enjoy it...sgt best wooo...hehehe.....:)

3 comments:

eliya'tale said...

uish mkn xhenggat..cam sedap je..for ur info my dear Fara..aku xpenah mkn sini okeh hahaha..byk2 tempat mkn..sini je aku xpenah msk..sbb aku xbley mkn ikan kot huhuhu..sila jgn ajak saya okeh..

Azwan Fadzli said...

ly sotong ngn udang pn ade la... ko tgk org keje gomen... rest cam keje kn sawah padi..gaji besar mkn pn besar..nnt jd cam ko membesar... hahahah...

ayusolo said...

Elly : aku mmg tak tau ko tak mkn kat situ...patutlah tak pernah masuk dlm senarai tmpt mkn kita...hehehe

Wan : ko siot jer wan kan..suka bakar line aku keje gomen...tp aku mmg tgh membesar pun...senang hati ker??...hahaha...

nuffnang

stat

blogpatrol