Monday, July 28, 2008

Wedding Mar+Joe

Ampunnnn kengkawan...lmbt update...biaserlah, w'end yg amat penuh...sampe tak larat nak bwk bdn dah...minggu lepas kan aku bz dgn keje...pastu w'end hr tu merayau tak hengat....hehehe....nie baru ader time nak upload photos yg beratur pjg menjerit2 mintak di load...hehehe....

Last Sunday, met a lot of frens at Mar's Wed dkt Concorde Shah Alam...me + Beng dtg lmbt sikit...sebab ingat kan Wan nak join...tp last2 tpaksa gi berdua gak...keroje nyer tak siap2....aku ingatkan kengkawan aku semua dah lamer sampe awal....al-maklum masing2 plan nak gi Kul 1....last2 masa aku sampe, lebey kurang timing jerk semua...hehehehe...gelak gelak.....


Elly, Wani, Nora+Syara, Beng & Me



Elly, Beng, Along, Nora+Syara, Wani, & Me

Semasa makan2...kesian Syara..time dier menyusu n tido kot...hehehe....


All of us with Haniem + Ana

Masa nie meje nie mcm dilanda Garuda...Ana nie even anak dah sorang, perangai tak berubah...bengong gak mcm dulu...penat nak gelak....

With pengantin

And kami pun bersedia utk balik......

Syara : Nak balik!!!!...:)


3 beautiful ladies...:)


& 2 bloggers yg gigih...hahahaha

P/S : Elly ko lagi bz dr aku kan...berasap giler blog ko....kalah org bekerje nyer bz...hehehe....

4 comments:

lil^RED799 said...

baca entry makan dah...baca entry kawin dah...blog ely TETAAAAAAAPPPP ngan MIA die!!!

amir fififudin said...

hi wani..
awak ni cute la.
jom kita jalan-jalan kat zoo negara

ayusolo said...

Lilred : Ya betulllll.....aku setuju...blog nyer seperti tuannnyer....sepanjang masa MIA...hahaha...missing in action jerk....

Fifi : wey...kawan aku tu Pn. Wani ok...pi zoo sorang2...hehehe

eliya'tale said...

hohoho..nnt saya update yea cik2 skalian..sabar2 byk benda nk story..hehehe

amboi2 fifi..pantang yea..PUAN Wani tuh..

nuffnang

stat

blogpatrol