Friday, August 15, 2008

dinner with amanda

I'm a bit bz this month...seriously, takder satu w'end pun aku dpt duk umah berdiam diri...ader jer aktiviti aku buat...so, weekdays pun ader bende aku buat sebagai menggantikan w'end yg bz..hehehe....so, kalo ader kengkawan ajak ngedate pun, aku choose weekdays lately nie..tgk wayang pun weekdays...tak kisah lah hari aper tp bukan rabu sebab tu YOGA day aku...hahaha...sept baru dpt relaks kot...lgpun sebab fasting month katerrr....hehehe...

So, aderlah satu hari tu..buat date dgn my dear kawan, Amanda....it's still her besday celebration actually...pitty her coz on that day she actually sick..n on mc lagik...aku ingat tak jadik n nak cancel, tp bak kata my kawan tu, kalo tak jumpa n postponed lagik, tak tau lah biler lagi kan....hehehe betul gak tu...

So, after opis (which is if course i do not punch card on da dot okeeyyyhhhh) kitaorg ngedate at SR Jusco Cheras Selatan....


Me kekenyangan after opis....

By looking at my face korang leh tau muka org blk opis...tak meriah langsung...muka penat keje ker muka penat mkn tu...hehehehe...

me n amanda...

Cer korang tgk amanda...cian dier muka pucat...demam kata....well, utk saper yg tak tau lagik, she's salah seorang my ex-opismate masa dkt EY dulu...makwe nie soft spoken n senyap jerk...suka senyum..tak lah jenis riuh2 kan..but yet masa dulu dier duk betul2 depan aku dkt EY...aku selalu panggil dier secretary aku sebab kene jadik tukang ingatkan aku byk bende...hehehe...then dia lah jugak tempat nak ngumpat n mengadu kengkadang...

things yg kitaorg takkan lupa sampe bile2 ialah ader satu hari tu....masa stay back utk time peak period...suddenly, becoz sooo stress, bot of us crying together-gether sambil mencangkung dkt tepi kotak2 dkt tmpt kitaorg...masa tu ramai gak perasan n kengkonon nak dtg tanya kenape...but kitaorg bantai gelak kuat2 n ckp kitaorg gelak sampai kuar airmata...hehehe...ader lah 1-2 AM n senior2 kitaorg try korek...but sorry tak berjaya...hehehe

amanda@AN@kawan

even though time opis kitaorg melepak witgh diff clique, but kengkadang dlm sebulan sekali kitaorg akan melepak berdua-duaan...4 borak2...kalo time opis nak ngumpat2 kengkadang dgn alasan nak gi buat air dkt pantry...hahaha...kalo dgn NAZ, tiap2 hari kita buat mcm tu kan..hehehe...yer pantry dkt EY sgt best...kalo pantry opis skang, aku gi cuci mug jerk pun cepat2....sgt tidak menarik okeyhhh...huhuhu...

Well, nnt ader masa kita smbg lagik k...skang nie tiba2 aku nak amik mood nak berangan time2 aku dgn kengkawan lama aku tu...skang nak jumpa semua bebudak EY pun dah susah...paling kuat pun selalu jumpa BB jerk...tu sebab dier dkt sini...even Naz pun jarang dpt jumpa....huhuhu....

P/S : Yess...i miss all my frens at EY...i miss all the good times with u all....bley tak nak gi melawat korang tp tak berani...malu2 ayam gitu...hahaha...:P

6 comments:

lil^RED799 said...

jusco ngan umah aku tuh 5 minit je....sampai hati ko tak roger2 aku....aku nk ko banje gak!!! hahahhahahhaha

ayusolo said...

laaaa yer ker...mana ku tahu lah weeyyyyy....takper2, nnt aku roger ko, aku ajak gi johnnys dkt situ...mau enggak??

eliya'tale said...

hi fren..im back weh..wahh rindu nk buka suma blog..wah bestnya dpt hirup udara blog ni wehh hhuhu

sedapnya weh..asyik mkn je kn..huhuhu..

lil^RED799 said...

MAUUUUUUUUUUU!!!!! YAAAAAAAAAAYYYY!!!! hiks

-bb- said...

btul farah.....bole x nk kater "i miss our good ol days in EY" hehehe

but come to think of work....NOWAY am going' back to EY...hahahaha very extra super duper comfortable to be where i am now hahaha

ayusolo said...

tulah farra mention missin' the "GOOD" things jerk..hehehe...kalo pasal work tu, mmg lain lah dgn skang kan...kalo tak, tak dan lah org nak blogging mcm nie mlm2...hehehe...:P

nuffnang

stat

blogpatrol