Sunday, January 11, 2009

emo...muahahaha....

  1. tadi dah buat draft smbgn nie....tp terbuat dkt "tmpt lain"..bley??...kan dah wat penat dkt situ..huhuhuhu....

  2. me have some issues today..huhuhu...blk dr melepak (td jumpa anyah@ieja, not, ayien n blur..ayien nak bg kad kawen), terus jumpa lilred@farihah secara online...maybe sebab dier pemikiran seperti ku...but yet...tak puas diskas sebab lepas tu dier nak gi shopping n me nak continue kemas umah sambil tgk si mawi n ekin kawen (over okeyhh.....me better tak tulis or komen aper2...kang takleyh balek kg kanggggg...brani ker??)....sambung diskas onphone with panda but yet still..huhuhu..and now me still keep thinking about it...huhuhuhu....

  3. me dah buat 2-3 post nak share dgn korang, tp end up delete n delete...baik "di sana" or "di sini"...adusssss...camno nie...nak telepon berceriter tgh2 mlm nie..nak tepon saper??...adoiiii...me missin a few people right now....FYI, me at home alone k...ini adalah situasi biasa kerana sy duk umah berdua sahaja n most of da time me ALONE...huhuhu...jgn risau, sy sudah biasa....

  4. eh eh eh..bloggers2 kesayangan ku...korang korang yg paham, aku nak email add bley...project start February kot...after raya cina...oo yer..raya cina sy nak blk muar..ader saper nak ikot??...nak kirim aper2 ker??...hehehe...

  5. sy emo n bosan bley..me promised myself takmo kaco mr panda tgh tgk bola..dgn yakin me takmo kaco dier...hahahaha..korang rasa?...today a big game maaaa....

  6. sy menyampah dgn maxis nie...asyik hang jerk 2-3 hari nie...yg boleh hanya YM n gtalk jerk..ingat aku ni keje nak chatting jer ker...ish ish ish...i want to do a lot of things with internet okeyhhh...nie yg wat aku pk byk kali nie....nak gi tumpang rumah korang yg pakai streamyx nie bley tak??...:p

P/S I Luv U : sajerk jerk emo...esok lusa aku baik lah nie...tp yg pasti its hard for me to forget these things...huhuhu...me will just follow da flow...:)


8 comments:

Naz said...

yang no 5 tu, tersangat la setuju. tp sib baik my creamy dah jumpa sebelum big game nih.. 11.45pm kitaorg bersurai dari dating..ahaks!

Nad Eusoff said...

no 6 tuh sy sgt setuju sis!
ngape maxis lembab tahap siput babi ni yeh
nak on je jap 3g ada kejap takdok

harap bayar je mahal
boikot gak kang
ekekeke

kuizikel said...

blk kg a raya? ada limau x kat umah..hehe. jom jln wetex parade.. lama x gi..kekekke

hock hai dah x wujud ke a?

unknown[Panda] said...

hihi...yg no. 5 tu dia btol2 buat...hari yg paling aman dlm hidup..kihkihkih...jgn marah..;)
terasa macam doulu2...
xluak langsung battery hp...

lil^RED799 said...

kenapa ade sana dan sini
tapi aku masih di sini?
melampau kau ok!!!!
mcm ni lak kate kakak mithali!!!

ellyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ayusolo said...

naz : kita kan cik gefren yg sgt memahami kan naz kan...hehehe...

nad : haaa tu lah nad...akak mcm nak m aki jerk dkt maxis..nak tgk hr nie okeyh ker tak....jaga2 maxis...

kuizekel : haah jort...jom jort kita jenjalan muor...gi "shooting" dkt tanjung ker...hehehe..haah mak aku kata hock hai dah takder...

panda : wah wah wah...suka yerk u...yerlah, pasnie i wait u carik i jerk...hehehe...:)

lilred : cik adik manissss...pagi2 aku baca aku tak paham, sampe kene tanya panda..dier yg paham...hahahaha...wey..cuba ko bukak peti surat ko, n tgk surat sampai hari aper n pukul baper...aku tanggg ko kanggg...mau??...gi lah wey ngadu dkt elly...saper lah kan aku nie...:(

oRanGeLiLY said...

ape ni..guwe tak paham

Diana-k said...

kakkkk ku sayang...
pe cer emo2 kakkk????

nuffnang

stat

blogpatrol