Wednesday, January 14, 2009

My car..


Cun tak no nie??
Aku capture no nie ada lah somewhere last year.....
Masa tu blk dr opis...
Korang nak tau skang berapa km aku??
Dah lebih 80K...
hahaha...
I need to service it urgently...
Anybody cares to help me find da best n cheap place since the last place i went tu
I dah block...
NO...Its enough...
Good day guys...


P/S I Luvu : Enjoy da songs...

7 comments:

lil^RED799 said...

waaaaaaaaahh lagu sgt chumeyl dan aku rindu lilred ku!!!!!!!

balik nak drive sepuaspuas nye!!!!
yossssssshhH!!!

Munirah Abd said...

num cantek tu!!!!
=)

unknown[Panda] said...

wahh..jauh jalan....slalu ulang alik mane tu..;)

lily lotus said...

smpt capture no. cun tu ekk

kuizikel said...

hahahaha.. best2..cantik2...80 K ek? baru 80 k... ok lagi tu...

aku slalu servis kat trefik lite nak ke pusat latihan bangi, rhb bangi tu.. lalu putrajaya gate 1, belok kiri..ada la nama dia ibrahim ke ismail kedai tu... so far mmg dia tak kelentong, kwn aku yg laki pon rekemen kat situ...

adenium said...

cehhhh macm aku jer... dulu asal ada jer kat meter no fave aku... aku snap... apakah ..??heheh

ayusolo said...

lilred : aku suka lagu2 comey cenggini..best kan..ko blk hujung thn nie, nk drive sampai thailand pun bley...hahaha

munirah : sgt chantekkk...my family fav number..:)

panda : sy menambahkan keuntungan LDP..muahaha...:p...bgaimana dgn anda??..

lily lotus : tu lah kak...nak drive hr tu tgk, terkejut..hehe..

kuzikel : ooo tak lah baru bg kereta yg baru 3 thn...hehehe...haaa nnt aku check tmpt tu k..mekasihh...

adenium : aper aper aper...ko kan ader jer tau...hehehe...

nuffnang

stat

blogpatrol