Sunday, January 11, 2009

Wedding Dewi....


Amaran : Post nie dah berzaman..sajer nak masuk gmbr suka2...:)


Haaa....tu tarikh thn lepas..kitaorg g wed dewi..

Dewi pun skang nie dgr nyer dah ehem ehem..betul kah??...:)


Nie muka2 yg dah lama sampai n nak blk awal....

Sal, Elly, Beng n Me..with Ieja n Iman Sofia...

Ieja@Anyah with her daughter...ketua bg anak2 org lain (sebab dier yg kawen dulu)..

Dierang baru sampai masa nie...masa tu dok ngusik Ieja sebab Achap@her hubby, sgt lah kurus giler...kitaorg tanyakan rahsia kejayaan Ieja..but still hubby yg lain tak puas hati....jeles lah tu kan Wan n Aju...hahaha...



Me n Elly with our same baju again..
Hehehe..susah nie kalo shopping2, TERberkenan benda yg sama...so beli lain2 kaler lah kan...biler yerk aku nak repeat baju atas tu...kalo korang nak jemput aku gi kenduri korang, aku repeat...Elly takleh repeat kot....xmuat ntah2...hahahha...:p


Peace...
"beb, jom melepak.."


"nnt kita roger2...aku ader hal dgn Wan n Beng"...

After a few smsing n calling2...kitaorg gi melepak...ke mana??...

Jap lagik aku sambung...nk mkn jap...:p


P/S I Luv U : Ni bulan 11 nie, tgh kurus lg nie...bley thn lagik..sampai hampir2 nak hantar baju tu gi tailor suh kecikkan sikit..hahahaha...yerlah, sebab masa tu ada org tu lah kan sibukk dgn job dier selepas exam dier....so, aktiviti jalan2 carik mkn secara rancak belum lagi bermula...muahahhaa...cer tgk skang aper jadikkk....huhuhuhu....sy nak salahkan mr. panda gak aci??....:)

8 comments:

oRanGeLiLY said...

ni kurun abad bape punye cite daaaaa...hihi
xper, cubaan yg bagus. nak naik gear dah pasni...muahahaahah

Munirah Abd said...

arr sama2x..kita ngan kwn pun slalu je beli brg sama tp kaler lain..
motipnya sbb skang dah jarang kuar bersama..so kalau ada brg sama tu konon2x igt mengingati laaa...hehehhe

Kak Red said...

ayu

akak berkenan ngan hbag elly tuh

toolong 'sebatkan' boleh tak?

ayusolo said...

orangelily : weyy aan..suka hati aku lerrrr..blog aku maaaa...:o

munirah : haah betul tu...sure ingat punya lah..sama lah seperti kasut merah ku itu..hehehe

kak red : org pun dr hr tu berkenan kak red..tp tak berjaya "sebat"...nnt gwe try lagikk yor...:)

unknown[Panda] said...

hahah..i bet baju korang tu dh xmuat...muahahaha....g la tailor oter..tambah kain ke...

ayusolo said...

mr panda : u dengkiiiiii...chettt....bet lah weyyy...i still can fit it okeyhh...:)

bb said...

cantik kain korang pakai....tgkla saper yg pilih hahahaha confirmla secantik tuan yg belikan kih kih kih

ayusolo said...

bb : yaaa betul tu...hehehe..mekasih lah kepada tuan yg belikan tu...:)

nuffnang

stat

blogpatrol