Thursday, January 8, 2009

Public or Private ??

"Korang sure tau kan isu private blog or public kan…huhuhu…hr tu si lilred@Farihah ader dilemma nie…aku dah lama dah sejak bulan pose hr tu lagikkk…sejak dua menjak blog aku nie diketahui dan dibau oleh org-org yg aku tak sangka..muahaha…

aku tau ader lah korang akan ckp…mcm lah ko rajin sgt nak hapdet blog kan kan kan..suka la weyyy…blog aku…shutup….muahahaha…"

Itu petikan dr satu tempat tu lah.....korang rasa kan..patut ker tak wey aku wat cenggitu??....walau aku rasa aku dah buat pun skang nie...antara nak "public" or "private"...invite korang dgn tidak jerkkk..muahahaha...korang rasa??....hehehhe...aku pun tak sure aku akan hapdet serajin ker semalas ini...sebab tu lah konflik identiti namanya....

P/S I Luv U : abaikan sy meroyan di petang hari...hanya mereka2 sahaja yg paham...:)...u know what u should do know...i've hinted already maaa...luv ya...



12 comments:

Munirah Abd said...

erkkk...mau private juga..
alaaaaa baru nak kawan2x...

hurmmm ni kenapa la manusia ni xleh nak tgk org lain sng??
eh adakah itu isunya..hehehhe

apa-apa pun happy blogging..dulik sama itu org2x...

Liza said...

pilih mana yg terbaik tapi kalau nak privatekan...jgn lupa invite akak yer

Nad Eusoff said...

tamo paivet paivet la sis..
ehehehe

tp up 2 u la
think cook cook..wahkahkah

chaiyok chaiyok

lil^RED799 said...

walaupon aku dah private...
aku masih lg ade dilemma nih..
entah...
aku malasla org judge life aku..
eventho kdg2 aku pon bukan kisah sgt
tp aku tau.. mak aji n pak aji kisah..
kalau bukan sbb diorg.. aku bukak je blog tuh

ayusolo said...

kengkawann...sy tak private lagik kot blog nie...kalo aper2 nnt sy bgtau yerkkk...just rasa mcm nak ader blog baru jerkk....dalam pembikinann....surat jemputan akan keluar...:)

adenium said...

weii... kalau ko privatekan ke.... jgn lah tak invite aku plak weiii...

Mrs Taj said...

ignore them kak ayu! klukite layan lg kite sakit kepala..buat apa nk pk org mcm tu..be tough sis!

p/s ikut mcm kak red tuh..relax je dia..org ckp apa pun dia buat dun know jek!

unknown[Panda] said...

it's up to u..it's ur blog...ur writing...ur bebel...tp kalu wat private jgn x invite me plak yek...;)

kuizikel said...

adoi.. buat blog private tak syok laaaaaaaa.. klu nak private takyah letak kat web.. muakakkaka <- saiko tak ayat aku :)

alahhh pedulik je org, buat2 pndai jek...

ak_0143 said...

penah pvtkan dulu
sbb sama gak, tak ske owang2 keliling baca
skejap je
sebab tak berapa best, kurang org komen!
hahaha

so, skunk ni caranya, jangn blog terlalu dalam.. blog cetek2 paras peha je! =p

ayusolo said...

hehehe...aku suka korang bg idea nie...yerlah tak private kan punnn..cuma bak kata ak, akan ku blog cetek2 jerkk..tahap peha..anyway, sila bg email add ke email sy yerkk...nak fwd2 sonang...muahhhhh...:)

Diana-k said...

kak faraaaaa....
cetek tahap peha eh..muahahahahaa

nuffnang

stat

blogpatrol