Tuesday, January 13, 2009

Melepak....(2)

Haaa...kami sambung mkn2 lagikkk...ke Pelita KLCC...muahahaha...
Nie muka sebelum mkn...cheeseeee...:)
Okeyh..di sini lah bermula aktiviti mkn2 dgn lebey meriahh..aper lah kenyang sgt mkn roti bakar jerk kannnn....

Nie tak sure lah rebutkan aperrr..sebab mcm dah licin jerk semua pinggan..hehehe...


Habis semua licinnnnnn...


Nilah cobaan terakhirrr..habesskannnn..

Pastu baliklahhhh...dah kul baper dahhh...semua org ader hallll...:)

P/S I Luv U : dahhh the end seharian melepakkk..lama kan aku tak post gmbr byk2 cenggini...hehehe.....i likeeee...tiba2 teringin nak pakai mcm bebudak skang pakai...mcm Amira n Nad Eusoff pakai...nak DSLR baru bley??..digicam nie mcm dah tak sharp gmbr dier lah...korang rasa??


11 comments:

daela said...

salam...lama x singgah blog nih...windu...hiks...

Diana-k said...

uiiii....dan dannnn nak DSLR yerrr..
*wink*WInk*

Latifah said...

yo...ayu...steady ler korang bleh mkn lagik.... badan maintain vogue lagik.

akak ni mkn kurang tapi badan mcm dipam2...muahahahahaha

cheers to all of u.... muacks muacks

lily lotus said...

sorry lama tak jengah sini..my heroes kemsalam..hehe

ayusolo said...

daela : hehehe...sila sila singgah :)

diana-k : mestilah nakkkk...ko dah dpt ker dr bojeng ko tu?

latifah : kak pah, bdn sy n ie makin naik nie tau..hehehe..mkn dgn penuh gumbira sekali..hehehe..muah muah muah utk akak gak...:)

lily lotus : yerlah kak lily...kita tgk akak bizi berjalan ke sana ke mari...kem slm blk pada heroes2 akak tu...

kuizikel said...

aku br nk suggest bli dslr coz sumer gambo goyang siot.. hehehehe...

beli d40 jek la, baru 1.5 K..hehehehe... klu utk suka2 leh la, nanti klu beli yg advnce2 ko tak larat kendong jek

ayusolo said...

kui : tu masuk dlm wish list tu jort tp kalo ader org tu yg ader lebeyyy byk kan...baik dier bg aku pinjam jerk kan..hehehe...

unknown[Panda] said...

uh...dh tau la sbb nape ada babat...bkn sbb panda la...

wish list tu nk kne letak dlm dulang hias2 bagai ke....wakakakak..lain mcm je...

ayusolo said...

panda : wah wah wah...what make u so konpiden not bcoz of u??...hehehe...

kalo nak buh dlm dulang, nak tmbah lah wishlist tu...mana bley mintak no. genap...ngeh ngeh ngeh...

unknown[Panda] said...

bole tolak...xpyh tambah...:P

Liza said...

pelita klcc? dah dekat sgt dgn opis akak tu

nuffnang

stat

blogpatrol