Friday, January 9, 2009

kecik ati....

pernah tak rasa kecik ati dgn bende yg tak patut kecik ati...pernah tak terasa mcm terasa ghitew...pernah tak rasa mcm kalo kecik ati tu kita takleh nak ckp...pernah tak rasa mcm kita takmo jwb kita kecik ati dgn saper sebab kita nak kecik ati diam2 jerkk...sure pernah kan kan kan....huhuhuhu....

P/S I Luv U : abaikannn....ini di blog untuk melepaskan perasaaan jerkk...tiada jawapan utk siapa dan pada siapa....sekian, harap maklum...



(gambar tiada kaitan dgn post di atas)

10 comments:

Nad Eusoff said...

selalu gak menghadapi saat2 begini...
ehehehe
pompuan kann

Munirah Abd said...

penah!!!
penah alami juga perasaan ini..
sgt xsuka!!!
tp bila pendam2x rase cam nak meroyan..
tp pendam kan jua... :p

lil^RED799 said...

ko kecik ati ngan aku yeh????

susudalambotol said...

pernah rasa mcm tu. mungkin kita saja nak mengada kot? perlukan perhatian :D

[unknown] said...

nape tetibe cenggini...ni msti ada sbb...

Liza said...

penah gak, especially bila org dok komen k liza look older than my age and that i am fat, ckp tu belapik ler skit kan?

ak_0143 said...

walau diperkatakan bahawa gambar itu tak berkaitan, beta menganggap begitulah gamaknya bila ayutrio kecik ati...

chill ok.

ke ni kecik ati sbb tak dapat adiah lucky draw ari tuh???

Naz said...

amat memahami.... :(

ayusolo said...

nad : haah pompuan mmg cenggini kan..huhuhu..

munirah : haahhh...ni yg meroyan dkt blog nie...huhuhu..

lilred : aku tanggg ko kang...bley??

susudlmbotol : haah hidd, rasanya mmg pompuan nie kdg2 need attention cenggini lah dier meroyan...hehehe...

unknown : haah lah...mestilah bersebab...nak citer dkt org tu tp dier sibuk main game jerkk...:)

k liza : huhuhu..kalo sy kene mcm k liza, sy bukan tahap kecik ati dah..meroyan dah tu..sabar jer lah kan...

ak : suka ko yerk panggil aku ayutrio..muahahaha...haah sebab ko dpt byk hadiah tak sharre dgn aku..bley??...pepandai jerk ko wat gambar tu nyer captionnn..hehehe..

Naz : kan babe kan...huhuhu...

Nurhayati said...

pernah jua.. tapi pujuk diri sendiri pas tu..huhuhu

nuffnang

stat

blogpatrol