Saturday, September 20, 2008

Di tag oleh Miss Orange Lily@ Cik Aan....

the rules :
*link to your tagger and post these rules on your blog
*share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird
* tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs
*let them know they're tagged by leaving a comment on their blog
  1. I do not eat cheese n drink solely milk - yer...ckplah cheese cake tu sedap yg amats ker...sy enggak suka...susu pun tak minum...skang nie jerk tpakse minum tp yg dah campur perasa coklat lah kan...sebab doc aku dah bising..."u nie, mcm mana nak baik gastric tu...tukang pun berbunyi2 nnt cepat reput...susu takmo minum..."....baek doc...tu doc betul yg ckp..bukan staff nurse tau Lilred...hehehe...
  2. Kaki saya size 7/8 n jari2 sy sgt pjg - iyer...saya nie taklah tinggi mana...tp kaki sgt besar okeyhhhh..kalo beli kasut leh suh Eliya Hazreeq tu belikan..size lebey kurang jerk....entah ler...tgn sy pun berjari pjg..runcing gitu..org kata cantekkk..hehehe...tampar org pun best nie...ader hati gak lah nak tampar stalker sorang tu kalo diberi peluang....hahaha...takper kita biarkan dulu dier buat aper dier suka....
  3. Saya ader sinus n gastric - yerk nie penyakit dr azali...waris dr Mak sy lah tu kot....but I'm getting better i guess...cuma tang sinus tu makin teruk jerk rasanya...ader ubat kaaaa???
  4. I'm da only girl in da family - yer adek beradik aku semua jantan...semua tgk bola...hahaha...tu pasal aku mcm kene belajar byk bende pasal bende memacam nie...kang takleh masok plak kang nak bersembang....takkan nak citer MNG@Vincci ker, Estee Lauder@MAC ker, citer 3R@Nona ker dgn bebudak nie..tak sesuai k...tapi kalo bwk gi shopping complex, semua sekepala...bagusssss.....muahahaha....
  5. I can bake but can't cook - yer sy lagi suka buat kek or biscuit dr memasak sebab sy rasa sy tak pandai bab memasak2 nie....sungguh lah rasanya susah githewww...taulah memasak tu tp tak suka.....so bende tu jarang diamalkan...hahaha...makin duk sorang nie makin malas lah gwe nak masak...nak suh cik Lilred masakkan lah... aci?????... muahahaha....
  6. I luv shopping - muahaha...saper tak suka kan...kalo dah namanya pompuan sure suker shopping nie...i can even go alone okeyhh...tarak hal...rasa-rasa jiwa kacau sikit ker, amik kunci keter, drive lah gi memana shopping complex...naseb dpn umah nie ader satu dekat jerk....
  7. I bought shoes nearly every month - aku baru pasan bende lately nie...dlm tahun 2008 nie, at least satu kasut dlm sebulan..walaupun selipar buruk...n semua kasut ni aku campak dlm kete, baik dlm bonet, bwh seat driver ker atau tmpt duduk belakang ker...sebab tu kalo g memana dgn my siblings, semua kecoh "wey, kasut byk sgt...letka bonet lah weyyy...dah penuh plak aku tgk bonet ko dgn kasut nie.."..muahahaha...n still tiap bulan aku akan ckp aku takder kasut@slipar...hahaha

Okeyh setel dah...rasanya tag nie dulu aku dah penah buat dkt blog lama, takper wat sekali lagik....no problem maaa...pendek jerk...nak tag saper???? :

  1. Cik Puan Eliya Hazreeq - ko kan suka menda alah tag2 nie...hehehe
  2. Naz - semoga rajin mengupdate blog...hehehe
  3. Cikgu Rosezan - ko kan minta di tag...muahahaha
  4. Lily Lotus - sebab dier rajin update blog dier..i like that...
  5. Jojort - sajer nak dengki ko..hehehe..

5 org jer lah....org lain lain kali lah yerkkk....malas plak nak kaco semua org...okies...next things to do please farra.....

6 comments:

lil^RED799 said...

awal2 nampak tag....aku scroll down dulu...takot listed! hahahahhaha nasibbbb baik...errr..ke sudah di listed kan kat blog aan??? aaaaaaaa sudah!

weh, tukang aoe yg reput weh??? huahauhauhau bonet jdik bonte....ko ni sama je lah ngan aku! ade hati nak mengejek org...at least aku dah buh sugn typo ahead awal2 pat blog aku yeh!

ooo btw, aku tak suke masak juge...western aku suke...baba2 kari, asam pedas...aku serah pada mak aji....tp kalo ko suh aku bake.....80 hari pon boleyh....enchekkekaseh soh aku bukak kedai kek.....sapa nak jadi assistant??? meh! uik??? cam panjang plak....huhuhuh

Eliya Hazreeq said...

hahaha paku dulang paku sepih [eh btul ke ek]..ko dgn lilred samo je yea..bkn main nk ckp org..org btukang mmg bbunyi cik fara oits hahahah..lilred sugn board aku xpenah jumpe lg laa muahahaha..

btw sejak bila la aku suka tag ni weh..suka suki kamu saja..

lilred panggil aku jd assistant..aku xkoje hikss

ayusolo said...

lilred : ko suka tau....hahaha...aku malas nak ngecheck semula spelling beb...std lah tu kan....

aku mau jadik assisstant ko tp assisstant yg leh arah ko...aci???..muahahaha...

elly : ko dengki weyyyy....aku mau jadik dier nyer assisstant dulu tau...aku bg ko keje dkt opis aku mau??..iT technician...heheehe...

lily lotus said...

dh penat buatlah ayg..:P anyway tq sbb ingat kat lily..hehe

jojort said...

awat sumer nak tag aku dgn benda yg sama ni..hehe. ko n akak ipo aku. oleh krn aku boring pas miting ni,aku updet le blog sat lg dgn tag ni.. heh

jojort said...

apa ni sumer tag aku ngan bnda yg sama.. baru nak lari.. hehe..

tp oleh krn aku boring baru blk meeting, sat g aku updet le dgn tag korang ni... V(^_^)

nuffnang

stat

blogpatrol