Friday, September 12, 2008

iklan air...luahan perasaan..

saya sgt craving air sodapppp...di bulan2 pose nie kalo dpt minum segala air yg best2 itu..yg blended2 itu....sgt menarikkk...Starbucks pun dah lama tak jejak bulan pose...nak kek choc strawberry from SR tu yer gak....nak blended yg best dkt SS2 tu...nak minum coke(bulan pose sy jarang minum air gas sebab gastrik ku masih teruk lagikk)...nak minum apple asam boi dkt uptown...nak ice lemon t dkt All Star Midvalley..nak sirap bandung soda...lagi nak semua air yg best...tp teh tarik Fariz tu aku tak gak teringin2..muahahaha...sebab aku takleh minum teh tarik...sebab nnt kene bwk aku gi spital mlm tu gak amik injection...mau ka???...camno nie...tekak bulan pose nie air lebey hebat dr mknn...haus haus...huhuhu...

4 comments:

eliya'tale said...

Haahaha..sabo jela..bkn mlm ni ko akan mrealisasikan antara 2 benda yg ko tringin tu ke? hikss

lily lotus said...

tu dia hafal segala tmpt yg ada air
sedap :P

lil^RED799 said...

aku akan meroyan kalo takde air kosong kat donya ni lg!!!!! owhhh....air kosong is heaven!

ayusolo said...

elly : yer aku telah berjaya merealisasikan utk 2 mlm berturut2 bersamamu...hehehe

lily lotus : bulan pose nie nak air jerkkk...hehehe...

lilred: aku suka gka air kosong lah weeyyyy...tak masuk list jerk sebab senang dpt..tp kalo gi BALI aku akan bwk setong gak lah sebab SUSAH dpt...hahaha

nuffnang

stat

blogpatrol