Tuesday, September 9, 2008

tag by Aan@theorangelily

Iklan...sebelum disambung posting PANGKOR...


Saya telah ditag oleh CIK AAN.....amboi2...ni tgh musin tag ker haperrr......takper takper...baik den buat sebelum kene das das das...hehehe...


arahan soalan :
1) juz copy n paste the image n post it to ur blog-
2) then pilih 5 rakan2 utk menerima homework ini, lebih pon takpe
3) tinggalkan msg kepada rakan2 ituh sbg 'alarm' bhw mereka tlh di tag.

haaaa selamat beramadhan...aku nak tag sorang jerkkk..sebab ramai aku tgk dlm blog memasing dah ader bende nie....kiranya saya langgar arahan lah kan..peduliksss....sebab aku malas nak pk n sorang nie mmg tgh rajin update blog dier...bak kata Wan@Azwan Fadzli, dier balas dendam n update setiap jam...hahaha ELY@eliyashazeli... telah ditag secara istimewa oleh ku...hahaha...tag ko yg 2 post tu nnt aku buat yerkkk...jgn marah nnt cepat tua beb...:P

2 comments:

eliya'tale said...

huish..ni mmg cam bls dendam sbb ko tag aku sorg

ayusolo said...

hehehe...ntah biler ko nak buat pun aku tak tau lah weyy...

nuffnang

stat

blogpatrol