Thursday, September 4, 2008

Konvo Akim.....

EDITED POST : Untuk Pakcikkkk yang tak nampak2 n suh wat amended version...nak suh link nama dier bagi biar terang n highlight lagik...Ok, I dah buat yer utk U.....:P....jgn ckp lepas nie I tak pernah link dkt U yerk Pakcikkkk.....
_____________________________________________________________________

Ini salah satu entry yg dah basi...hehehe...ampunnn Akim...cian ko aku tak load2 lagik gambor ko..al-maklum...I BZ...hahaha....

Early August hr tu...yer sy tau dah lama dah...kitaorg sekeluarga blk kg except Alil...Alil ader bende lain yg xdpt dielakkan..

So nak gi Konvo Akim nie byk giler dugaannyyyyerrrrrr...saper berani teman dier shopping??...hahaha...Wan surrender...aku jerk aku rasa sebab aku leh tinggalkan dier n gi tawaf tmpt lain dulu sambil dier buat pilihan..n belum tentu berjaya...pastu mestinak gak tanya Wan, baru leh beli...hahaha....setelah shopping bagai utk baju kasut semua hr konvo tu....begerak ke sana mohhh.....



Akim study dkt UTEM, Melaka...dulu nama dier KUTKM kalo tak silap...


Nie tmpt konvo dier...dkt MITC, Melaka...giler "Grand" tmpt dier..:P
Cer tgk lampu2 atas tu...bukan hiasan mcm christmas yerk...konvo dier dlm Warehouse..hahaha...tu pasal sejuk yang amatsss.....gigil2 aku duk teman mak dkt dlm...best part..dpt duduk tmpt VVIP...hahaha...:P

Muka tahan sejuk dkt dlm..nmpk tak "Anugerah" khas kaler pink yg dia pakai tu???...:)


Semua gmbr dier cenggini...aksi2 poyossss...hahaha...

Akim dgn twins...mcm pustakawan kan pakai baju kuning tu..hehehe...

Penuh tgk ko nak pegang Kim...amik situuu...

Mestilah kene amik gmbr dgn kakak dier yg kiut miut nie kan..:)
Nie 2 beradik yg poyos...Wan try nak cover perut...tp Akim lg terror.:P
Da only family photo on that day....ader "ORG" tu nak tlg edit tak??..Akim belanjer mkn nnt...:P
Dr dulu lg aku suka dgr org main gamelan...tak reti main, possing pun jadik lerr...
Nie lg sorang berangan nak jadik KASIM SELAMAT...hahaha...larikkkkk b4 ader kasim yg mengamukkkk....



"saya sudah tidak tahan lagikk"
poyo jerk kan....

"jom2 blah...lapar, panas semua aderrrr..."
"adussss...mana lah semua org yg ku kenal..."

ucapan dr kitaorg ditulis oleh Wan....cer baca elok2...hehehe...
Mata masing2 dahpedih thn silau....
"Segak tak saya?"..

Sampai ke sudah, dier maintain dgn riben pink dier tu...tak semua org ader tau..insan2 terpilih jerk ader....

"Macho tak saya??"


Kalo sekor pun kawan tak jumpa, amik gmbr dgn amoi pun jadik lah...:P
Haaa..jumpa pun sorang....

Da moment masa nak amik gmbr nie...aku n Wan dah ketawa mcm nak pecah perut dkt blkg tu..takleh cover lagik...tgk kawen Akim nie rupa saper korang rasa??...teka2..sapa cepat dulu aku bg hadiah..:P



Ok Mamat Matrix dah bersedia utk pulang...
Anyway, Akim ni single n available...aku buat iklan...haaa, sila hantar kan borang kepada kakak kesayangannya utk tapisan keselamatan...sebab semua ex2 (eh ramai ker..hahaha) aku selama nie tak lepas tapisan Akim+Wan...so aku nak tapis betul2 gaklah..hahahha...
P/S : baekkkk...nnt akan ku post pasal Pangkor hr tu...aku tau Elly nak upload dkt blog dier tak leh...sebab aku bwk camera, dier tak bwk...hahaha...

9 comments:

eliya'tale said...

weh ape kene mgena akim dgn reben pink tu? jarang llaki dpt reben pink weh..wakakaka

kwn akim tu mcm muka sape ek..aku ala2 ngantok blur ni..xnmpk lgsg..btul ke ni ptandingan? ade hadiah x? klau ade semangat sket aku nk teka hiks..

ayat kat kad tu ayat wan ke? sungguh skema weh hehehe

btw congrate akim...

ayusolo said...

riben pink tu untuk pemisah antara org jerk...bukan best student aper ker..tp beberapa org jerk dpt..tu pasal lah...aku bg riben masa ko kawen siap ader duit lg kang baru rare..hahaha....

cepat teka muka kawan akim tu rupa artis mana???...tontulah ader hadiah...cepat2..jangan ketinggalan...

ayat wan lah saper lagik..ko baca tak betul2 ker ko tak nmpk elle????

eliya'tale said...

nmpk wehh..tu mmg motto akim ke wakaka..

cepat la bg aku pic pangkor weh..nk tgk nih..

lil^RED799 said...

aku pandai main gamelan!!!! yaaayyy!!! hehehhe riak kejap ;)

Ibu Emir said...

farah adik farah ni shooping kalahkan gegirl ke hehehehe...

lily lotus said...

aii there..slmt berposer! i link ur blog ekk..kita link2..daa sweety ;)

ayusolo said...

elly : tu motto akim+wan...nnt ler gambo pangkor tu..tak nyempat...

lilred : ko belajar dkt mana??bestnyerrrrr.....

ibu emir@mira : yezzzaaarrrrr....sgt cerewettt...kalah pompuan...

lily lotus : yerk..kita dah add :)

Azwan Fadzli said...

ly..kalau nk tau motto tu sama ngn PERDANA MENTERI kesygan kitenye motto...

oii...tak kenal ke sape kwn akim tu...aku cam nk mampus gelak...

ibu emir@mira---dia bkn cerewet tp teliti...teliti tahap dewa petala langit ke 8...

aLiN said...

Aku tau jawapannya.. brontz palare.. ala yang belakon citer sindarela tu.. hussin lempoyang.. mukakakkaa... jgn lupa bagi aku hadiahhh... hehehehhe..

nuffnang

stat

blogpatrol